A 10 legrosszabb dolog, amit egy menyasszonynak mondhatsz az esküvőjén

A 10 legrosszabb dolog, amit egy menyasszonynak mondhatsz az esküvőjén
Forrás: Youtube

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Mint tudjuk, a menyasszony egy különösen érzékeny fajta, de nem lehet hibáztatni őket. Így az esküvői szezon elején gondoltunk adunk néhány tippet, hogy mivel ne nehezítsed meg te sem az ara életét, ha nem szeretnél belerondítani élete nagy napjába - és miért is akarnál?

A menyasszonyokat csak az érti meg, aki a nem túl távoli múltban már leszervezett egy esküvőt. Mert aki még nem házasodott meg, az nem tudja, milyen cipőben jársz, aki pedig már rég igent mondott a nagy ő-nek, annak minden emlékét megszépítette az idő. És menyasszonynak lenni nem csak a szervezkedés miatt súlyos teher, a ruha, a helyszín, a zenekar és a tökéletes dekoráció megtalálása sem állítja olyan kemény feladatok el, mint a násznép. Mert legyen családtag, vagy barát, valakinek tuti lesz pár hülye mondata, beszólása, amivel a pokolba kergeti a házasulandó ismerőst.

De világ menyasszonyai, mi veletek vagyunk!

Esküvőt szervezni kemény dolog, ahogy ennyi ember kényelmét és szórakozását biztosítani is. Szóval, ha egy menyasszonnyal beszélsz, nem árt óvatosnak lenni, ha csak nem akarsz te lenni az, aki elrontja élete legfontosabb napját, és még évekkel később is rád gondolva azon kattog, nem hiszem el, hogy képes volt azt mondani, hogy...

Hozhatok még egy embert?

Nem plusz egy főt, hanem még egy plusz egy főt. Hidd el, a menyasszony és a vőlegény alaposan mérlegelte és átgondolta a lehetőségeit, mikor összeállította a vendéglistát. Talán még így is ki kellett húzniuk néhány számukra fontos embert a meghívottak közük, ne nehezítsed a dolgukat tovább.

Mennyibe is kerül az esküvőd?

Sosem udvarias dolog mások pénztárcájában vájkálni, de különösen nem egy esküvőn. Dicsérd meg inkább a szervezést, akkor is, ha kevés, és akkoris, ha sok, és sose irigykedj.

gif

Nem tudom elhinni, hogy végre megházasodsz (újra).

Legyen ez az ismerősöd első, vagy harmadik esküvője, nem kell őt erre emlékeztetni. Sok nőn így is nagy a nyomás, hogy nem, vagy nem időben talált rá élete szerelmére, inkább csak örülj a boldogságának.

gif

Ne legyél menyaszörny.

Ez kb. pont olyan idegesítő, mikor egy férfi azzal söpri az asztal alá egy nő kiakadását, hogy "biztos megjött neki". Inkább az esküvő után töltesd ki vele ezt a tesztet, és nevessetek egy hót:

Olyan sokba kerül a szállás.

Mások esküvője a te pénztárcádat is megterhelheti, de soha, még véletlenül se jelezd ezt nekik. A házasulandók minden bizonnyal alaposan körüljárták a lehetőségeket, hogy milye szállások vannak a környéken, és melyik a legolcsóbb. Hidd el, nem akarnak veled kiszúrni. Ha bármilyen szinten is problémát jelent számodra, hogy részt vegyél az esküvőn, inkább maradj otthon, de a saját problémáiddal ne terheld mások nagy napját.

Nem aggódsz, hogy az utolsó pillanatban meggondolja magát?

A válasz: de igen, aggódik. Ezt akartad hallani? Jobb az ördögöt nem a falra festeni.

gif

Hova is kell odajutni?

Kaptál meghívót, ugye? Akkor nézd meg alaposabban, mert egészen biztos, hogy minden részlet benne van. A legtöbb pár már esküvői weboldalt is készíttet, hogy pont az ilyen fölösleges köröktől megkímélje magukat. Gondolj bele, te csak egy vagy a száz közül, aki megkérdezi.

gif

Mennyire lefogytál az esküvőre.

Te meg mennyire nem.

gif

Mivel fogjátok feldobni a nászéjszakát?

A túl intim, pikáns témák kerülendők az esküvőn, nem csak azért, mert általában az ember nem szívesen beszél erről, hanem a násznép miatt is, akik között minden bizonnyal szép számmal foglalnak helyet családtagok.

Olvasd el ezt is!
gif

Tudtad, hogy a legtöbb házasság vége válás?

Miért, miért jut ilyesmi eszébe bárkinek is egy esküvőn? És jesszus, hogy milyen sokan fel is teszik.

Galéria / 6 kép

6 dolog, amit sosem szabadna esküvőn viselned

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.