Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal
Forrás: InStyle/Pejkó Gergő

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Magyar filmek, magyar filmesek, megannyi elképesztő alakítás és alkotás, generációkon átívelő tehetség és tudásátadás. Figyelni és tanulni. Tanítani és inspirálni. Az InStyle nyári lapszáma a filmekről és a magyar filmekről szól, valamint a női történetekről, a női szerepekről a filmvásznon és amögött! Tarts velünk, amíg alámerülünk a hazai filmek és filmesek világába, elkalauzolunk kicsit a kulisszák mögé, a színészi játék és alkotófolyamatok legizgalmasabb pillanataiba, a Magyar Mozgókép Fesztivál hazai filmes seregszemléjén bemutatott legújabb, vagy az elmúlt évek legemlékezetesebb magyar alkotásainak készítőivel és szereplőivel.
A nyári InStyle címlapjáról 5 csodálatos nő néz vissza ránk! Esztergályos Cecília Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Az Újszínház művésze, 2023-ban a Magyar Mozgókép Fesztivál életműdíjasa. Dobó Kata színésznő, aki a Kölcsönlakás című vígjátékkal debütált direktorként. Második filmje, az El a kezekkel a Papámtól! öt Magyar Mozgókép Díj-jelölést kapott, melyből egyet díjra is váltott. A San Diegó-i Nemzetközi Gyerekfilmfesztiválon is kitüntetett rendező 2023-ban a Magyar Mozgókép Fesztivál zsűrijének tagja lett. Horváth Lili Jászai Mari-díjas szabadúszó színésznő, aki legutóbb a Hadik című történelmi kalandfilmben tűnt fel a mozivásznon, ahol a magyar királynőt, Mária Teréziát alakította. Kerékgyártó Yvonne a texasi South by Southwest nemzetközi fesztiválon különdíjjal kitüntetett rendező és forgatókönyvíró. A Nemzeti Filmintézet Filmarchívumának munkatársa. Az Együtt kezdtük című filmjéért Magyar Mozgókép Díjra jelölték a Legjobb rendező kategóriában. És végül, de nem utolsó sorban Román Katalin, aki mindössze húszéves volt, amikor megkapta élete első szerepét a Hat hét című filmben. Zsófi megformálásáért a Magyar Filmkritikusok Díjának átadóján és a törökországi Boszporusz Filmfesztiválon is neki ítélték oda a legjobb színésznőnek járó elismerést. Öt címlapsztárunkkal öt inspiráló történet, öt csodás interjú, amit a legújabb lapszámban olvashatsz, de előtte még less be a kulisszák mögé, és nézd meg, hogyan zajlott legújabb címlapanyagunk fotózása!


Fotó: Pejkó Gergő

Styling: Skyba Irina, Gönczy Andrea
Smink: Ágoston Zsombor, Kiss Csilla
Haj: Nagy Viktor, Pásztor László
Fotóasszisztens: Szívós Sándor, Szalay Gergő
Styligasszisztens: Ujvári Viktória
Sminkasszisztens: Horváth Ágnes
Hajasszisztens: Kőrösi Krisztián

Még többre lennél kíváncsi?


A magazin már kapható az újságosoknál, ha pedig belelapoznál még több tartalomért, a magaziner.hu oldalán megteheted, sőt, meg is veheted az egész lapszámot digitális formátumban!

Kép

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.