Karlie Kloss nem dolgozik a Victoria's Secrettel, mert túl okos hozzá?

karlie kloss
Forrás: Getty Images

Szépség

7 dolog, amivel bizonyítottan meghosszabbíthatod sejtjeid élettartamát

Promóciók

Forma és funkció kohéziója a Nothing új okostelefonjában

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ez persze kicsit túlzás, de az indoklásából az derül ki, hogy az egyetemen tanult egy s mást, ami más megvilágításba helyezte számára a teljesen leszálkásított női testek fehérneműban vonulását. Tiszteletére összeszedtük kedvenc diplomás modelljeinket.

Karlie Kloss a minap másodszor is úgy döntött, véget vet a Victoria's Secretes karrierjének. A most 26 éves modell először 2015-ben hagyta ott a márkát, amikor felvették a New York Egyetemre, és a tanulmányaira kívánt inkább koncentrálni. Most pedig azért, mert nem fér bele számára, hogy egy olyan brandet képviseljen, amely semmilyen módon nem közvetíti az ő feminista nézeteit.

A modell egyébként feminista ismeretelméletet hallgatott a New York-i Egyetem Gallatin iskolájában, ennek végeztével jutott arra, hogy most már végleg el kell döntenie, hogy mégis milyen üzenetet szeretni továbbítani a világnak létezésével és persze munkálkodásával. Az angyalkodás pedig nagyon nem azt közvetíti, amit ő szeretne..

gif

Azért hagyom abba a munkát a Victoria's Secrettel, mert úgy érzem, tovább már nem fér bele abba a képbe, aki én vagyok. Illetve abba a képbe sem, amit én szeretnék továbbadni világszerte a fiatal nőknek arról, hogy mit jelent a szépség. Kulcsfontosságú pillanat volt ez a döntés abban, hogy mint feminista, megtaláljam a hangomat, hogy képes lehessek meghozni a saját döntéseimet, magam írni a saját történemet - tegyem ezt akár valamilyen cégen keresztül, vagy csak úgy saját magamban.

Galéria / 5 kép

Karlie Kloss, mint Victoria's Secret modell

Megnézem a galériát

A modell amúgy már régebben is aggódott amiatt, hogy nem lesz képes a saját igazságát közvetíteni, de most végre megtalálta az erőt is magában, hogy lelkismerete szerint cselekedjen, és képes legyen teljes magabiztossággal (mind a 187 centijével - ezt ő maga emelte ki egy interjúban) önmagát adni.

Diplomás modellek

Arról, hogy Karlie bekerült az egyetemre, a pletykalapok eléggé egysíkúan közvetítettek, természetesen majdnem mind a "mellek vs. ész" témakörben, választó kérdéssé, mintegy ellentétpárrá redukálva a két dolgot . Valójában sok modell továbbtanul, van, aki párhuzamosan a modellekdéssel (mint a világhírű magyar modell, Adamik Luca) van, aki pedig azután, hogy már kellő egzisztenciát teremtett magának (mint például főszerkesztőnk, Ribánszky Ágota).

Lássuk hát néhány olyan modellt, akik egyetemi diplmával rendelkeznek! (Válogatásunk teljesen önkényes, rajtuk kívül rengeteg modell járt vagy jár ma is egyetemre!)

Galéria / 10 kép

Topmodellek top diplomával

Megnézem a galériát

Sztárok eredeti szakmái

Van néhány világsztár, akiről sosem gondoltad volna, hogy egyetemre járt. Ahogyan azt is fura elképezlni, hogy aki ma a vörös szőnyegen parádézik, egyszer tűznyelő vagy mondjuk építőmunkás volt. Pedig van ilyen!

Tovább olvasok

Videók

Szépség

7 dolog, amivel bizonyítottan meghosszabbíthatod sejtjeid élettartamát

Promóciók

Forma és funkció kohéziója a Nothing új okostelefonjában

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ezektől lesz igazán lapos a has! 4 prebiotikumokban gazdag étel, amit mindenkinek ennie kellene

A prebiotikumok sok ételben benne vannak, ezeket érdemes gyakran fogyasztani a szakértők szerint a lapos hasért!

Kép
Életmód

Szerelmi horoszkóp: A Vénusz-jegyed elárulja, mire lenne igazából szükséged egy párkapcsolatban

A Vénusz-jegyből arra lehet következtetni, milyen vagy a szerelemben, a párkapcsolatodban.

Kép
Életmód

Hannibal Lectertől Batmanig – ikonikus filmes maszkok

A humorostól a komolyon át a rémisztőig igen sokféle maszkot láttunk már a mozitörténelemben. Ezek a legemlékezetesebbek.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két néven még mi is meglepődtünk...

Kép
Shopping

9 outfit Rachel Green ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Jennifer Aniston ikonikus karakterének nemcsak a frizurája divatos még ma is, hanem a '90-es évek trendjeit követő szettjei is. Szóval megéri inspirálódni Rachel gardróbjából!

Kép
Életmód

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.