"Viseld gondját a gyermekeiteknek. Bennük élek tovább" - Diana hercegné megható gondolatait egy igazán különleges személynek címezte

"Viseld gondját a gyermekeiteknek. Bennük élek tovább" - Diana hercegné megható gondolatait egy igazán különleges személynek címezte
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Mostanság is kerülnek elő a néhai Diana hercegnéről olyan, eddig sosem hallott történetek, amik a mai hírmércével mérve is komolyan értékkel bírnak.

Egy második házasság gondolata, vagy éppen egy másik országban újrakezdett, nyugodtabb élet lehetőségéről szóló történetek után, most egy újabb, eddig nem ismert emlék került Diana hercegnéről napvilágra, ami amellett, hogy hihetetlen figyelmes és kedves, valahol nagyon szomorú is.

Olvasd el ezt is!

A hercegné először az 1992-ben megjelent, Andrew Morton által jegyzett, Diana: Her True Story című könyv kedvéért kezdte el magnókazettára venni történeteit, majd a mű megjelenése után se hagyott fel ezen szokásával és egészen haláláig aktívan rögzítette is a gondolatait. A felvételeken a néhai hercegné anyai tanácsain túl Vilmos és Harry jövőjével kapcsolatos reményeiről, álmairól is beszélt.

Bármennyire is hihetetlenül hangzik, Diana tudta, hogy fiatalon fog meghalni. Nagyon ráhangolódott a szellemvilágra és a médiumokra. Elmesélte, hogy azokra a napokra készítette a kazettákat, amikor már nem lesz a fiúk közelében, hogy segítse őket. Ily módon pedig továbbra is az életük része lehet, még azután is, hogy elment.

- mesélte a névtelenséget kérő barát.

Majd így folytatta:

Az egyik Vilmos leendő feleségének szólt, a herceg körülbelül 13 vagy 14 éves lehetett akkor és éppen csak kezdett érdeklődni a lányok iránt. Dianát elvarázsolta a gondolat, hogy megházasodik és egy szép napon saját gyerekei lesznek. Biztos volt benne, hogy csodálatos férj és gondoskodó apa lesz, és jobban fog rá hasonlítani, mint az édesapjára (Károly herceg - a szerk.), aki kimondottan hideg és zárkózott volt mindig is.

Kép
forrás: Getty Images

A barát továbbá azt is elárulta, hogy Dianával egykoron arról is beszélgettek, hogy cambridge-i herceg felesége minden bizonnyal egy gyönyörű, okos és független nő lesz. És ami azt illeti, nagyon is bejöttek a néhai anyós kívánságai, aki egyébként biztos volt benne, hogy menyével szinte pillanatok alatt barátokká váltak volna, éppen ezért szinte magától értetődő volt számára, hogy üzen Vilmos választottjának is.

Ahhoz, hogy a házasságotok túlélje a nyilvánosságot és a királyi családdal járó magénéleti nyomást, türelemre, kompromisszumokra, megértésre, bizalomra, hűségre és természetesen szeretetre van szükség. De mindkettőtöknek dolgoznia kell ezen. Minden egyes nap. Biztos vagyok benne, hogy tisztában vagy az általam és Vilmos apja által elkövetett hibákkal. Tanulj ezekből. Építs egy tartós kapcsolatot. Megérdemled. És a gyerekeitek is. Viseld gondját a gyermekeiteknek. Bennük élek tovább. Mondd el nekik helyettem is, hogy szeretem őket és mindig vigyázni fogok rájuk.

- zárta a megható emlékezést a barát.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Új galéria (2022. 08. 10)

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok