Diana gardróbjának titka: Ez a szín volt a hercegné abszolút kedvence

Diana gardróbjának titka: Ez a szín volt a hercegné abszolút kedvence
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Most eláruljuk, hogy melyik volt az az árnyalat, ami meghatározta Diana öltözködését és stílusát!

Azt gondolhatnánk, hogy már mindent tudunk Diana hercegné ikonikus stílusáról! A hírességek mellett Katalin hercegné és Meghan ruhaválasztásaiban is számtalanszor felfedezhettük már néhai anyósuk hamisíthatatlan ízlését, ahogy az sem titok, hogy Diana rajongott a lazább ingekért és a róla elnevezett Gucci táskáért, ám arról még egy szó sem esett, hogy mi volt a walesi hercegné kedvenc színe?!

Diana kedvenc színe bizony a rózsaszín volt, melyért nem csak szimplán rajongott, viselni is nagyon tudta, mindezt úgy, hogy egy pillanatig sem keltette egy élő és mozgó Barbie baba hatását.

1982. februárjában, a már Vilmossal várandós hercegné a Westminsteri apátságba is például egy rózsaszín kabátban érkezett, ami mellől természetesen a kalap se maradhatott el.

Kép
forrás: gettyimages.com

1983. április 17-én ebben az apró pöttyökkel tarkított ruhában jelent meg a Perth Hockey Stadionban Ausztráliában, a fejfedő pedig itt sem maradhatott el.

Kép
forrás: gettyimages.com

Diana kortalan stílusát pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy ez az árnyalat még ma is az egyik vezető színtrend, ha divatról van szó!

Pont ezért össze is gyűjtöttünk a hercegné legszemrevalóbb rózsaszín összeállításait, ami lehet, hogy téged is megihlet majd!

Galéria / 13 kép

Diana legszebb rózsaszín összeállításai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!