Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Tudtad? Mariah Carey menyasszonyi ruháját Diana hercegné inspirálta

Tudtad? Mariah Carey menyasszonyi ruháját Diana hercegné inspirálta
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Diana hercegné stílusa és ízlésvilága bizony a legnagyobb sztárokat se hagyja hidegen.

Diana hercegné ikonikus esküvői ruháját a mai napig minden idők egyik legszebb menyasszonyi darabjaként tartják számon, így nem csoda, hogy a legnagyobb sztárok se tudtak szó nélkül elmenni eme darab mellett.

Az esküvői ruhák koronázatlan királynőjeként számon tartott Vera Wang egy interjúban árulta el azt, hogy Diana hercegné 1981-es esküvőjén viselt, 25 méteres fátyollal megtoldott, selyemtaft, puffos ujjú, fodrokban és csipkékben pompázó ruhája annyira elvarázsolta Mariah Carey-t is, hogy 1993-ban ő is egy hasonló darabban mondta ki a boldogító igent Tommy Mottola zenei producernek.

Az énekesnő ugyanis szerette volna a lehető legtöbb részletbe belecsempészni azt a pompát saját ruhájába, ami a királyi esküvő egészét belengte. A végeredményt elnézve pedig sikerült is hoznia a várt hatást, hiszen a puffos ujjak, a gyöngyökkel díszített míder, a báliruha stílusú sziluett, a nyolc méteres fátyol is a walesi hercegné, David és Elizabeth Emanuel tervezte kreációját idézi. A tiaráról és a fehér virágcsokorról nem is beszélve.

A látványos, fél millió dolláros lagzi után pedig az ifjú pár egy egyedi építésű kastélyba költözött, ám sajnos Mariah tündérmeséje se tartott sokáig, és a férje irányító természete miatt végül 1997. május 30-án hivatalos is bejelentették a nyilvánosság előtt, hogy elválnak útjaik.


És ha már szóba jött Diana hercegné esküvője, ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 érdekesség Diana és Károly esküvőjéről

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.