6 táska, amiért Diana hercegné szó szerint rajongott

6 táska, amiért Diana hercegné szó szerint rajongott
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A hercegné divatválasztásaival a mai napig nem tudunk betelni!

Diana ikonikus gardróbjának darabjait még ma is szívesen hozzuk fel egy-egy divattipp kapcsán, hiszen az egykori walesi hercegné stílusa annyira időtálló, hogy még a mai trendek között is könnyedén megtalálja a helyét. Kedvenc színét, a rózsaszínt még most is az egyik legsokoldalúbb és legkedveltebb árnyalatként tartjuk számon, ahogy imádott bő ingeiben sem tudnánk fogást találni, egyik kedvenc cipőjéről, na meg a táskáiról nem is beszélve.

Dianáról egyébként a Gucci mellett a Dior is elnevezett egy darabot, és bár rajongott ezekért a kreációikért, még ezeken kívül is voltak olyan pakolós kincsei, amikért a szíve lelkesen dobogott!

Indulj velünk egy kis divattörténeti utazásra és nézd meg, hogy mely 6 táska volt az, amely Diana gardróbjában kétségtelenül kiemelt helyet foglalt el!

Galéria / 6 kép

6 táska, amit Diana hercegné sosem tudott megunni

Megnézem a galériát

thezoereport.com

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok