Hallottál már róla? Ő az a nő, akit Diana hercegné egy életre eltiltott Vilmostól és Harry-től

Hallottál már róla? Ő az a nő, akit Diana hercegné egy életre eltiltott Vilmostól és Harry-től
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Ez a nő még Kamillánál is jobban kihúzta a gyufát Diana hercegnénél!

Barbara "Baba" Barnes - ismerős a név? Nem? Nos, Diana hercegné gondoskodott róla, hogy így legyen! A királyi család szakértője, Robert Lacey újabb izgalmas részletekről rántotta le a leplet Battle of Brothers című könyvében, melyben szóba kerül Vilmos és Harry egykori dadusa, avagy a nő, akit Diana még Kamillánál is jobban utált.

Barbara ugyanis nem Károly és felesége házasságára jelentett veszélyt, a fiúkhoz került olyan közelségbe, amit Diana már nem bírt elviselni.

Kép
forrás: GettyImages

Robert elmondása szerint Diana hercegné egyszerűen kirúgta a fiúk szeretett dadusát, mert nem bírta elviselni, hogy Vilmos és Harry második anyjukként tekintettek a nőre, valamint megtiltotta neki, hogy elköszönjön a srácoktól, és a jövőben bármikor is kapcsolatba lépjen velük.

Mikor Barbarát felvették a palotába, azonnal átvette az irányítást, sőt, egyes beszámolók szerint úgy őrizte a fiúk rezidenciáját, mintha a Vatikán legféltettebb kincseit bízták volna rá. Szerette őket. Ott volt, ha sírva ébredtek, ha rossz kedvük volt, ha játszani szerettek volna, ő tanította meg őket járni, beszélni és olvasni, még külön nyaralásokat is szervezett maguknak. Vilmos és Harry a Baba becenevet adták neki, és elég hamar igazi anyapótlékká vált a szemükben, ám ez egy idő után kezdete szúrni egyesek szemét. De leginkább a hercegnéjét.

Kép
forrás: GettyImages
Kép
forrás: GettyImages

Az utolsó csepp Barbara volt munkaadójának, Lord Glenconnernek születésnapi partija volt, ahol a dadust olyan hírességek mellett fényképezték le, mint Raquel Welch vagy Margit hercegnő, Diana pedig úgy érezte, Barbara kezdi túlszárnyalni őt.

Kirúgását kíméletlenül intézte. Miután visszaért a palotába, meghagyta, hogy pakolják össze a dolgait, szállítsák el, és mindent vegyenek el fiaitól, ami néhai dadájukra emlékeztetheti őket. Vilmos és Harry számára Baba egy pillanat alatt megszűnt létezni. A szakértő részben könyvében ezzel is magyarázza, hogy a fiúk miért viselték a körülményekhez képest olyan jól évekkel később édesanyjuk elvesztését, hisz ha igaz a történet, nem ő az első "anya", akit elveszítettek. Őrület, nem?

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Igaz vagy sem? Ebben hazudott a The Crown Diana hercegnével kapcsolatban

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

11 eset, amikor a Jóbarátok szörnyen kezelt iszonyúan kényes témákat

A sorozat írói gyakran űztek gúnyt olyan dolgokból, amikből nagyon nem kellett volna. Emlékszel ezekre?

Kép
Sztárok

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.