“DESIGN EXCHANGE” elnevezésű programsorozattal tiszteleg a kortárs művészek előtt a W Budapest

“DESIGN EXCHANGE” elnevezésű programsorozattal tiszteleg a kortárs művészek előtt a W Budapest
Forrás: Gaál Dániel

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Idén májusban a W Budapest a művészetek előtt tisztelegve indítja útjára „Design Exchange” elnevezésű programsorozatát, amely a belsőépítészet, művészet, fotó és tárgyalkotás területeit gyűjti csokorba.

A kiállítás nemzetközi és hazai művészek gondosan válogatott alkotásait mutatja be. A program keretein belül megvalósuló panelbeszélgetés, pedig arra invitálja a látogatókat, hogy maguk is elmerüljenek a kortárs design lenyűgöző világában. A Design Exchange hónap a Solinfo Group & Tom Dixon installáció bemutatásával indult, amelyet egész májusban a W Budapest courtyardjában állítanak ki. A kifejezetten a szálloda számára kialakított exkluzív installációt Bodrogi Fanni belsőépítész tervezte a Solinfo Grouppal, a Tom Dixon márka kollaboráció keretein belül, a W Budapesttel együttműködve.

Kép
forrás: Gaál Dániel

Fedezd fel a kézzel készített, kézművesek által megmunkált alumínium Cloud vázákat, az organikus, olvadt üvegre emlékeztető és a tér mélységével játszó Melt lámpák kíséretében, a Solinfo Bloom virágkreációi mellett. Az installáció a természet és az ember alkotta anyagok különleges harmóniáját teremti meg. Ez a fúzió tökéletesen kiegészíti a W Budapest design ethoszát, harmonikus anyaghasználatot bemutatva a térben. Az installáció kölcsönhatásba lép környezetével, ahogy az üvegplafonon át beérkező természetes fény megcsillan ezeken a nem mindennapi felületeken.

A tematikus hónap keretein belül a W Budapest számos eseményt szervez: május 9-én a Design Exchange programsorozatot megnyitó installáció bemutatását követően egy kerekasztal-beszélgetésnek is otthont adtak, amelyen Tom Dixon, Tombor Zoltán (elismert fotográfus), Sándor Szandra (Nanushka kreatív igazgatója), Szetei Krisztián (a Solinfo Group tulajdonos-ügyvezetője) és Molnár Péter (a MOME Design Intézet igazgatója) vett részt. A program részeként Tom Dixon előadást is tartott a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) campusán a jövő fiatal tervezői számára.

Kép
forrás: Gaál Dániel

DESIGN EXCHANGE – BUDAPEST EDITION – 2024.MÁJUS 20-26.

A W Budapest májusban mutatja be a Design Exchange – Budapest Editiont, a belsőépítészet, művészet, fotográfia és egyedi alkotások exkluzív kiállítását. Merülj el a nemzetközi és helyi művészek munkáiból összeállított válogatásban. A kiállítás arra invitál, hogy felfedezd a művészet és a design magával ragadó harmóniáját.

A Design Exchange következő részeként négy figyelemre méltó tehetség alkotásait mutatják be:

Nemes Márton, művész - festményeket, szobrokat, installációkat és hanganyagokat készít, illetve jelenleg ő képviseli Magyarországot a Velencei Biennálén. Ajkai Dávid, portré-, divat- és konceptuális fotós és Barabás Henrietta, formatervező.

Ezen túlmenően a W Budapest bemutatja különleges sakktábláját is, amelyet Ronan Mckenzie brit művésszel, dizájnerrel és kurátorral együttműködve terveztek, és amelyet Budapest és a szálloda design narratívái ihlettek. Innovatív terveik együttesen alakítják át terünket a művészi kifejezés dinamikus központjává.

További információért, valamint a regisztrációhoz látogass el az esemény Facebook oldalára: Design Exchange – Budapest Edition: https://www.facebook.com/share/VG5gZBVfV1Ut5Tmc/

Kép
forrás: Gaál Dániel

FACES OF BUDAPEST - DESIGN TALK: BEYOND AESTHETICS PANELBESZÉLGETÉS – 2024. MÁJUS 22.

Május 22-én a W Budapest a kortárs design és művészet témái köré szerveződő Faces of Budapest – Design Talk: Beyond Aesthtetics elnevezésű panelbeszélgetést rendez. Az esemény 16 órától kezdődik a szállodában található Great Roomban, és különböző területekről érkező művészeket és kreatív szakembereket vonultat fel.

A beszélgetést Juhász Dóra, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Brand- és Kommunikációs Igazgatója moderálja, a meghívott panelisták között pedig Nemes Márton művész, Ajkai Dávid fotográfus, Barabás Henriett terméktervező, és Bodrogi Fanni belsőépítész & enteriőr stylist szerepelnek, akik többek között a művészettel való sajátos kapcsolataikról, inspirációikról, aktuális munkáikról és jövőbeli terveikről beszélgetnek majd.

További információért, valamint a regisztrációhoz látogass el az esemény Facebook oldalára: Faces of Budapest – Design Talk: Beyond Aesthetics: https://www.facebook.com/share/bhTrURxAP5X4mnQE/

Regisztációhoz használd a következő linket.

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?