“DESIGN EXCHANGE” elnevezésű programsorozattal tiszteleg a kortárs művészek előtt a W Budapest

“DESIGN EXCHANGE” elnevezésű programsorozattal tiszteleg a kortárs művészek előtt a W Budapest
Forrás: Gaál Dániel

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Idén májusban a W Budapest a művészetek előtt tisztelegve indítja útjára „Design Exchange” elnevezésű programsorozatát, amely a belsőépítészet, művészet, fotó és tárgyalkotás területeit gyűjti csokorba.

A kiállítás nemzetközi és hazai művészek gondosan válogatott alkotásait mutatja be. A program keretein belül megvalósuló panelbeszélgetés, pedig arra invitálja a látogatókat, hogy maguk is elmerüljenek a kortárs design lenyűgöző világában. A Design Exchange hónap a Solinfo Group & Tom Dixon installáció bemutatásával indult, amelyet egész májusban a W Budapest courtyardjában állítanak ki. A kifejezetten a szálloda számára kialakított exkluzív installációt Bodrogi Fanni belsőépítész tervezte a Solinfo Grouppal, a Tom Dixon márka kollaboráció keretein belül, a W Budapesttel együttműködve.

Kép
forrás: Gaál Dániel

Fedezd fel a kézzel készített, kézművesek által megmunkált alumínium Cloud vázákat, az organikus, olvadt üvegre emlékeztető és a tér mélységével játszó Melt lámpák kíséretében, a Solinfo Bloom virágkreációi mellett. Az installáció a természet és az ember alkotta anyagok különleges harmóniáját teremti meg. Ez a fúzió tökéletesen kiegészíti a W Budapest design ethoszát, harmonikus anyaghasználatot bemutatva a térben. Az installáció kölcsönhatásba lép környezetével, ahogy az üvegplafonon át beérkező természetes fény megcsillan ezeken a nem mindennapi felületeken.

A tematikus hónap keretein belül a W Budapest számos eseményt szervez: május 9-én a Design Exchange programsorozatot megnyitó installáció bemutatását követően egy kerekasztal-beszélgetésnek is otthont adtak, amelyen Tom Dixon, Tombor Zoltán (elismert fotográfus), Sándor Szandra (Nanushka kreatív igazgatója), Szetei Krisztián (a Solinfo Group tulajdonos-ügyvezetője) és Molnár Péter (a MOME Design Intézet igazgatója) vett részt. A program részeként Tom Dixon előadást is tartott a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) campusán a jövő fiatal tervezői számára.

Kép
forrás: Gaál Dániel

DESIGN EXCHANGE – BUDAPEST EDITION – 2024.MÁJUS 20-26.

A W Budapest májusban mutatja be a Design Exchange – Budapest Editiont, a belsőépítészet, művészet, fotográfia és egyedi alkotások exkluzív kiállítását. Merülj el a nemzetközi és helyi művészek munkáiból összeállított válogatásban. A kiállítás arra invitál, hogy felfedezd a művészet és a design magával ragadó harmóniáját.

A Design Exchange következő részeként négy figyelemre méltó tehetség alkotásait mutatják be:

Nemes Márton, művész - festményeket, szobrokat, installációkat és hanganyagokat készít, illetve jelenleg ő képviseli Magyarországot a Velencei Biennálén. Ajkai Dávid, portré-, divat- és konceptuális fotós és Barabás Henrietta, formatervező.

Ezen túlmenően a W Budapest bemutatja különleges sakktábláját is, amelyet Ronan Mckenzie brit művésszel, dizájnerrel és kurátorral együttműködve terveztek, és amelyet Budapest és a szálloda design narratívái ihlettek. Innovatív terveik együttesen alakítják át terünket a művészi kifejezés dinamikus központjává.

További információért, valamint a regisztrációhoz látogass el az esemény Facebook oldalára: Design Exchange – Budapest Edition: https://www.facebook.com/share/VG5gZBVfV1Ut5Tmc/

Kép
forrás: Gaál Dániel

FACES OF BUDAPEST - DESIGN TALK: BEYOND AESTHETICS PANELBESZÉLGETÉS – 2024. MÁJUS 22.

Május 22-én a W Budapest a kortárs design és művészet témái köré szerveződő Faces of Budapest – Design Talk: Beyond Aesthtetics elnevezésű panelbeszélgetést rendez. Az esemény 16 órától kezdődik a szállodában található Great Roomban, és különböző területekről érkező művészeket és kreatív szakembereket vonultat fel.

A beszélgetést Juhász Dóra, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Brand- és Kommunikációs Igazgatója moderálja, a meghívott panelisták között pedig Nemes Márton művész, Ajkai Dávid fotográfus, Barabás Henriett terméktervező, és Bodrogi Fanni belsőépítész & enteriőr stylist szerepelnek, akik többek között a művészettel való sajátos kapcsolataikról, inspirációikról, aktuális munkáikról és jövőbeli terveikről beszélgetnek majd.

További információért, valamint a regisztrációhoz látogass el az esemény Facebook oldalára: Faces of Budapest – Design Talk: Beyond Aesthetics: https://www.facebook.com/share/bhTrURxAP5X4mnQE/

Regisztációhoz használd a következő linket.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?