Demi Moore egy dögös darabban, lánya társaságában érkezett a párizsi divathétre

Demi Moore egy dögös darabban, lánya társaságában érkezett a párizsi divathétre
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Az anya-lánya páros együtt divatozzák át a francia fővárost!

A párizsi divathét már lassan végre erősen kezd emlékeztetni azokra az időkre, mikor a legnagyobb bemutatókon csak úgy hemzsegtek a hírességek. Múlt héten az egykori first lady, Carla Bruni bújt ismét modell szerepbe a Balmain kedvéért, vasárnap pedig Helen Mirren mutatta meg azt, hogy 76 évesen sem lehetetlen küldetés platform cipőben végigvonulni egy kifutón, miközben olyan modelltársak követték őt, mint Amber Heard, vagy Camila Cabello.

Demi Moore szeptember végén a Versace x Fendi kollaboráció premierjén is feltűnt Milánóban, és bár tavaly modellként volt látható a Fendi kifutóján, most "csak", mint néző érkezett Párizsba középső lánya, Scout társaságában.

A Chloé bemutatóján pedig bele is vetették magukat a hamisítatlan francia hangulatba a Szajna partján! Demi egy tökéletes monokróm szettet választott, Scout pedig a '70-es éveket idézte meg a barna és a körömvirág árnyalatának kettősével.

Ami után pedig jót is buliztak Gillian Anderson és Gabriela Hearst stylist társaságában!

Tegnap Stella McCartney 2022-es tavaszi-nyári kollekcióját az 58 éves színésznő már egy sokkal bátrabb szerelésben nézte meg. A hálórészlettel dolgozó szexi jumpsuit pont annyira volt kivágott, hogy még bőven beleférjen az ízlésesség kategóriájába, ezen összkép játékosságát pedig a bomberdzseki és a platform csizma még inkább emelte. Lánya is hasonlóképpen könnyedre vette a formát, nála a hasvillantás mellé egy csillogó papucscipő társult.

Kép
forrás: gettyimages.com

És ha már párizsi divathét! Ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

A Loewe hihetetlen kollekciót alkotott a párizsi divathétre

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?