Nem érdeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisnak, hogy szájon csókolja 11 éves lányát

Nem érdeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisnak, hogy szájon csókolja 11 éves lányát
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Az egykori sztárfocista, David Beckham sok kritikát kapott, amiért Harpert csókolgatja.

Az immár 48 éves sportlegenda, David Beckham már kisiskolás korában tudta, focista szeretne lenni, ehhez akkor is ragaszkodott, amikor a diákok és tanárok kinevették ezért. 1991-ben kezdte profi karrierjét, majd a kilencvenes évek egyik legnagyobb focisztárja lett. Élete szerelmét, a Spice Girls lánycsapat szexi énekesnőjét, Victoria Beckhamet 1997-ben ismerte meg, amikor a „Posh Spice” becenévre hallgató szépség megjelent egy Manchester United meccsen. Mindkettejük részéről szerelem volt első látásra. Eljegyzésükre 1998-ban került sor, első gyermekük, Brooklyn pedig 14 hónappal később született meg, így szülei esküvőjén már ő is ott volt. A páros ezután még három gyermeket vállalt, Romeo 2002-ben, Cruz 2005-ben, Harper Beckham, az egyetlen kislány pedig 2011-ben jött a világra.

David Beckham simán szájon csókolja kislányát, Harpert

Victoria és David Beckham számára a siker, vagyon és csillogás ellenére mindig első helyen áll a család, ennek a közös állásfoglalásnak köszönhetik, hogy ennyi évtizeddel később is boldog házasságban élnek, gyermekeikkel pedig szoros és jó a kapcsolatuk. A legkisebb és egyben egyetlen lánygyermeket, Harper Beckhamet az egész család óvja, szülein kívül bátyjai is vigyáznak rá. Sajnos szükség is van erre, mert a mindössze 11 éves kiskamaszt rendszeresen betámadják a trollok a közösségi média felületein. Olykor azért bántják, mert szerintük duci, legutóbb pedig azért kötöttek belé, mert az édesapja a szájára adott puszit.
A Manchester United egykori sztárja és kislánya akkor keltettek feltűnést, amikor nyilvánosan, egy meccsen ülve „váltottak csókot”. David Beckham nem maradt csöndben, elmondta, mi a véleménye a dologról.

„Nagyon odaadó és szeretetteljes vagyok, amikor a gyerekeimről van szó. Engem így neveltek, Victoria-t szintén, szóval nálunk ez az alap, így viselkedünk a gyerekekkel. Szeretnénk kimutatni a gyerekeink felé a szeretetet, nagyon törődők vagyunk velük” – nyilatkozta az egykori focista, majd hozzátette, ebben a „csókban” nem volt semmi, teljesen ártatlan apa-lánya pillanat az egész. „Sokan kritizálnak, amiért a lányom ajkaira adok puszit, de az a helyzet, hogy minden gyerekemnek oda adok. Kivéve talán Brooklynt, ő már elég idős, talán furán érezné magát tőle” – mondta egy másik alkalommal Beckham.
David Beckham egyébként nagyon fiatalon lett apa, mindössze 23 éves volt, amikor Brooklyn született. Több interjúban azt mondta, a gyerekek mellett az ember feje lágya hamarabb benő, gyorsabban válik érett felnőtté.

Mindezek ellenére David nagyon szigorú szülő - nézd meg galériánkban, hogy milyen szabályokat követel meg gyerekeitől!

Galéria / 7 kép

Szigorú szabályok, amiket a Beckham-gyerekeknek be kell tartaniuk

Megnézem a galériát

Itt pedig a sztárfocista legelmésebb trollkodásait mutatjuk meg neked, melyeknek célpontja egyetlen személy: Victoria!

Galéria / 7 kép

Így égeti David Beckham a feleségét az Instagramon

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!