David Beckham szupercuki apa-lánya programon vett részt - VIDEÓ

David Beckham szupercuki apa-lánya programon vett részt - VIDEÓ
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem csak a divat, de a foci szeretete is családban marad!

Pár hete írtunk arról, hogy Harper Seven édesanyja, Victoria Beckham egyik saját tervezésű halványlila selyem ruhájában kápráztatott el minket, ezzel is bizonyítva, hogy bizony a legfiatalabb Beckham csemete is legalább annyira imádja a divatot, mint híres anyukája. Ám úgy néz ki, ez a meccs Victoria és David között még dőlt el, ugyanis Harper egy friss videó szerint nemcsak öltözködni szeret...

Tegnap ugyanis egy apa-lánya nap keretein belül Harper elkísérte dolgozni Davidet, az édes programról pedig természetesen az egykori sztárfocista is büszkén posztolt. A felvételek alapján pedig elmondható, hogy a 10 éves kislány édesapja hivatásától sem idegenkedik!

David Beckham egyébként 2007-ben kezdett el az Egyesült Államokban focizni, és visszavonulása után is a tengerentúlon maradt. Pár év szorgos munkája meghozta a gyümölcsét, társulva egy bolíviai-amerikai, és két kubai-amerikai befektetővel, 2018. szeptember 5-én hivatalosan is megszületett Club Internacional de Fútbol Miami, röviden az Inter Miami CF, ahonnan most is posztolt a több nívós szakmai díjjal is büszkélkedő egykori középpályás. Az első lépések, pontosabban rúgások tehát már megtörténtek Harper részéről, ezek után pedig minden esély megvan arra, hogy a következő apa-lánya nap is gyepen zajlik majd.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Szigorú szabályok, amiket a Beckham-gyerekeknek be kell tartaniuk

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.