Na most irigykedünk! Mutatjuk, hol nyaralt néhány napja Katalin, Vilmos és a gyerekek

sztár, sztárok,
Forrás: Anthony Devlin/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Katalin hercegné és Vilmos herceg a világ bármely táján nyaralhatna - ám ők mégis maradnak a környéken: a hercegi pár egy mesebeli helyen töltött pár hetet a nyárból.

Katalin hercegné, Vilmos herceg és három gyermekük életéből sem maradt ki idén a nyaralás, ám másokkal ellentétben ők inkább azokat a helyeket részesítik előnyben, ahol maguk lehetnek. Megtehetik, hiszen a világ több pontján is vannak saját nyaralóhelyeik.

Tavaly a Tresco-szigeten látták a családot kerékpározni - ez egyike az angliai Scilly-szigetek egyikének, ám ez a hely magánkézben van. Vilmos a szüleivel már gyermekként is töltött itt nyarat - többek között 1989-ben Diana hercegnével, Károly herceggel és öccsével, Harryvel vakációztak itt.

Pár hete pedig ismét ide látogatott a család, és itt töltöttek néhány hetet. A Scilly-szigetek egyébként Anglia délnyugati csücskétől, Cornwalltól 45 km-re találhatók a Kelta-tengerben, részei 5 sziget: St. Mary’s, Tresco, St. Martin’s, St. Agnes, és Bryher.

A táj állítólag egészen varázslatos ezen a vidéken, egy pár évvel ezelőtti népszámláláson a lakoság mindössze 2200 fő volt. Az éghajlat is nagyon különleges: nyáron 18-19 fok van, a nagyon magas páratartalom miatt mégis legalább 10 fokkal melegebbnek tűnik a levegő, ezért a növényvilága is elképesztő.

Van ennél jobb hely a hercegi család számára, akik szeretnének kicsit maguk lenni?

Galéria / 6 kép

Népszerű nyaralóhelyek beutazási feltételei

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!