Csobot Adél szuperszínes miniruháját Ariana Grande is megirigyelte volna

Csobot Adél szuperszínes miniruháját Ariana Grande is megirigyelte volna
Forrás: RTL Klub
Facebook
Twitter
Pinterest

Az elmúlt pár hétben adásba került X-Faktor válogatókon már kaphattunk egy kis ízelítőt abból, hogy a tehetségkutató műsor mentorai mögött ismét egy tehetséges stylist csapat állt össze, így azt is biztosra vettük, hogy szemrevaló szettekből idén sem lesz hiány!

Csobot Adél az elmúlt években számtalanszor bizonyította már, hogy igencsak bátor fából faragták, ha trendekről és látványos összeállításokról van szó. Az énekesnő ráadásul képes annyira jól együtt rezegni a neki kiválasztott darabokkal, hogy egy percig sem érezzük idegennek rajta azokat az összeállításokat, amikben itt-ott elcsíphettük őt az elmúlt évek televíziós pillanataiban - vagy akár azon is túl, elég csak a múlt hétvégi MTV EMA-n villantott leopárdszettjére gondolnod.

Most szombaton se volt ez másként! Flórián Kata stylist által megálmodott színes tollakban úszó darabot, Szentkeressy-Nagy Zsuzsa készítette el. Adél csodaszép lábait pedig tökéletesen hangsúlyozta ez a pántnélküli ruha, amit egy ezüstösen csillogó öv és egy neon cipellő tett még merészebbé és ezzel együtt emlékezetessé is.

Kép
forrás: RTL Klub
Kép
forrás: RTL Klub

Persze azért Adél hosszú copfjáról és csodaszép Yves Saint Laurent fülbevalójáról sem feledkezhetünk meg...

Idén májusban hozták nyilvánosságra, hogy az X-Faktor megszokott mentorcsapatában, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellett, Csobot Adél váltja majd a műsortól elköszönő Dallos Bogit. Nos, az első élő show stílustörténeti szempontból igencsak jól zárult, éppen ezért izgatottan várjuk a következő adást, ahol minden bizonnyal egy újabb csoda darabban libben majd az X-Faktor színpadára a Zenekarok kategória mentora.

És ha már X-Faktor, ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Mi lehet velük? A hazai X-Faktor elfeledett arcai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.