Család és karrier együtt? A történetekből kiderül: igenis lehetséges!

Család és karrier együtt? A történetekből kiderül: igenis lehetséges!
Forrás: PR
Facebook
Twitter
Pinterest

Az inspiráló és motiváló női élettörténeteknek köszönhetően számunkra is bebizonyosodik, hogy nem lehetetlen a kettő együtt!

Tudjuk, hogy még ma is sok fiatal nő küzd azzal, hogy hogyan tudja összeegyeztetni a karriert a családdal. Szuper lehetőség a rendezvény azoknak, akik hasonlóképpen vélekednek a témával kapcsolatban. Az Egyenlítő Alapítvány hisz abban, hogy karriert építeni, vezetőnek lenni a nemünktől független univerzális, emberi képesség. Az esemény fő célja, hogy hozzájáruljon azoknak a változásoknak a felgyorsításához, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a nők nagyobb arányban legyenek jelen a gazdasági, kulturális, akadémia, tudományos és politikai életben.

Kép
forrás: PR

Az esemény egyik fontos üzenete, hogy mindenki – férfiak és nők – számára magától értetődő, természetes legyen: ne nemünk vonatkozásában hozzunk döntést arról, hogy rálépünk-e erre az útra. Az Egyenlítő Alapítvány partnerségre lépett az északi országok budapesti nagykövetségeivel, annak érdekében, hogy az északi országok családbarát gyakorlatait is megismerhessük. Azokban az országokban jóval több nő dolgozik, gyermekei születése után is. Tőlük is tanulhatunk, ahogy a saját magyar példaképeinktől is. Így az interaktív rendezvényen északi és hazai példákat, női élettörténeteket is meghallgatunk majd, mely tapasztalatok remélhetőleg inspirálják és motiválják majd a közönséget.

Az esemény 2021. június 10-én kerül megrendezésre online.

16:00 | Megnyitó

Heal Edina az Egyenlítő Alapítvány alapítója és vezetője

16:05 | Szakértői előadás

Annica Moore, az “Anyák az üzleti életben” egyesület ügyvezető igazgatója, Finnországból

16:20 | Interjú Katarina Szécsi Åsbrinkkel, Svédország magyarországi nagykövetségének nagykövet helyettesével

16:35 | Kerekasztal-beszélgetés

Résztvevők:

Kováts Adél, színész, a Radnóti Színház igazgatójaKovács Ágnes, az Eckes Granini Globális Marketing és Innovációs vezetője, a vezetőség tagjaHeal Edina, az Egyenlítő Alapítvány alapítója és vezetője, a Google volt igazgatója

Moderátor: Bombera Krisztina

Kép
forrás: PR

A jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami ezen a linken tudsz megtenni!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.