Eláll a lélegzet! Coco König élete legszexibb ruhájában vonult az idei amfAR gálán

Eláll a lélegzet! Coco König élete legszexibb ruhájában vonult az idei amfAR gálán
Facebook
Twitter
Pinterest

Imádjuk ezt a ruhát!

Coco König 25 éves, magyar anya és osztrák apa gyermeke, világpolgár, és a legjobb úton halad, hogy világsztár is legyen. A fiatal tehetség karrierjét már hosszú ideje követjük, hiszen a nemzetközi színházi és filmszínésznő számos produkcióban tűnt már fel, mindemellett pedig a legizgalmasabb vörös szőnyeges eseményeknek is rendszeresen vendége. A cannes-i filmfesztiválon már több alkalommal is láthattunk, de csíphettük már el a Dolce & Gabbana és a Chanel bemutatóján is.

A tavalyi év viszont Coco számára is a vörös szőnyegtől távolt telt, így az idei nagy visszatérésre egy igazán különleges ruhával készült. Coco König is részt vett ugyanis a cannes-i filmfesztivál ideje alatt, a szomszédos Cap d’Antibes-ban tartott amfAR jótékonysági gáláján, a Villa Eilenrocban tartott eseményre pedig egy igazán szexis darabban érkezett. Coconak, Tony Ward 2021 őszi couture kollekciójának napsárga krepp szatén estélyi ruhájára esett a választása, a merészen fülledt hátkivágású, játékos gyöngy rojt díszítésű ruhájában pedig a sugárzóan magával ragadó színésznő a vörös szőnyeg egyik legmeghatározóbb egyénisége volt.

Kép
forrás: Marc Piasecki
Kép
forrás: Kevin Tachman/amfAR/Getty Images for amfAR
Kép
forrás: German Larkin

A világ legsikeresebb adománygyűjtő eseményén egyébként ebben az évben csak korlátozott számú vendég vehetett részt, ami a gálát minden eddiginél exkluzívabbá tette. Ez a sztárokkal teli est – melynek háziasszonya Sharon Stone –, a mai napig több mint 235 millió dollárt gyűjtött össze az amfAR életmentő kutatási programjai számára, és hozzájárult hogy az AIDS elleni küzdelem folyamatosan a média reflektorfényében maradjon.

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 10 kép

Egy magyar lány hollywoodi fényűzésben, avagy Coco König mesés élete 10 képben

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!

Kép
Sztárok