Gyönyörű, stílusos, modern belvárosi zenei mennyország - Ismerd meg Budapest legsokszínűbb klubját!

Gyönyörű, stílusos, modern belvárosi zenei mennyország - Ismerd meg Budapest legsokszínűbb klubját!
Forrás: Photo by Alexander Popov on Unsplash
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy szórakozóhelynél nagyon fontos, hogy a vendégek komfortosan érezzék magukat bulizás közben, ám ez nem mindig elég. A Club Heaven minden szempontból a tökéletes party helyszín.

A város egyik legexkluzívabb, központi helyen található klubja a Heaven: a Vörösmarty térre és a Váci utcára vigyázó egykori Első Takarékpénztár, később a Tőzsde épülete megőrizte súlyos, két ember által mozgatható széfajtaját is – itt található a VIP-szekció. Világszínvonalú szórakozóhelyről beszélünk, ahol szívesen ereszti ki a gőzt Flo Rida, Maluma, Chelina Manuhutu és az olasz Meduza tagjai is.

Kép
forrás: Club Heaven

A világ nagyvárosainak igazán fontos és mértékadó klubjait még mindig a szűken vett városközpontokban találjuk, és ez így van Budapesten, a Heaven Club esetében is. A körülbelül 900 fő befogadására alkalmas, gyönyörű, stílusos, modern belvárosi zenei mennyország hamar a bulizók kedvencévé vált, hiszen hozzájuk belépve tényleg egy álomvilág elevenedik meg. Az exkluzív környezet nem csak a VIP-teremre vonatkozik, a klub minden kis részletére nagyon odafigyeltek, ahogy igaz ez a show-elemekkel tűzdelt estekre is. Az akrobaták, tűzzsonglőrök, táncművészek is folyamatosan emelik az éjszakák színvonalát, a DJ-szettek mellé gyakran társulnak hangszeres élő zenés performanszok is. A tematikus esték dekorációja is trendsetter megoldás.

Kép
forrás: Club Heaven

A külsős partiszervezők rendezvényei csak hétköznapokra férnek be, hiszen a péntek és a szombat a Heaven sajátja, megszokott és megszeretett, telt házas bulisorozatokkal. Náluk nem kell attól félni, hogy valamelyik nem túlsúlyba kerül, hiszen mindenki megtalálja a zenei számítását. Olyannyira szerethető a Heaven, hogy sűrűn csörög a menedzsment telefonja, amikor világsztárok látogatnak Budapestre. A legkedvesebb emlék, amikor az amerikai rapper, Flo Rida „csak” bulizni érkezett, de annyira megtetszett neki a hangulat, a környezet, hogy 45 perces spontán koncertet adott, mindenki legnagyobb meglepetésére. Legendás momentum ez egy klub életében.

Minden téren különleges vendégélményre törekszenek: az italszortiment vetekszik a vezető koktélbárokéval, és egyedül náluk tartják a Moët & Chandon teljes palettáját, a 0,7 literestől a 9 literes champagne-ig.

Kép
forrás: Club Heaven

Ha még nem volt szerencséd a pénteki Por Favor (hiphop és latin) és a szombati Follow Me! (mainstream) bulikhoz, vagy ha különleges alkalmat keresnél tánchoz, ismerkedéshez, szuper italokkal és minden tekintetben profi szervezéssel, akkor ne is keresgélj tovább!

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.