Egy falat Római vakáció! Íme Audrey Hepburn kedvenc spagettijének receptje
Mi tuti elkészítjük!
A pulykahús egy igazán nemzetközi étel! Nem csak az európai és az amerikai konyha kedvelt alapanyaga, de az ázsiai gasztronómiáé is. Ha a vacsoravendégeink kedvelik a fűszeres, pikáns, egzotikus ízeket, bátran kísérletezhetünk velük! Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya ínycsiklandó indiai, japán és kínai ételeket mutat be.
Nincs is jobb a rekkenő hőségben, mint lazítani és közben elszürcsölgetni egy hűsítő italt. És ha már hűsítésről és frissítésről beszélünk, akkor az szomjoltók képzeletbeli dobogóján egyértelműen a limonádé a tuti befutó. Persze nem akármilyen limonádé!
A fokhagymás vajat nagyon könnyű összedobni, és ha előre betárazol belőle egy-két adaggal, akkor pillanatok alatt feldobhatod vele a legegyszerűbb fogásokat is. Úgyis mondhatnám: kis energiabefektetés neked, de óriási löket az ételeidnek!
Blake instagramján gyakran lehet olyan ételekbe botlani, amit ő maga, vagy épp kedves ura készített el. Ha figyelmesen követed a posztjait, többször is belefuthattál már az almás-fahéjas pitéjébe, amit gyakran elkészít. Ebben a receptben az alma és a fahéj házassága, éppoly tökéletes, mint Blake és Ryan Reynolds kapcsolata. Nem éri meg kihagyni!
Mire vágysz nőnapon? Egy szál virágra? Egy doboz bonbonra? Valami jó kis programra? Egy kis nyugalomra? Vagy hogy főzzön neked valaki egy finom vacsorát? Ezek közül mi bármelyiknek örülnénk, és bár szívesen dobnánk fel a te napodat is egy kis nőnapi meglepetéssel, ez nem a mi tisztünk. Abban viszont szívesen segítünk, hogy finom vacsorát kapj a párodtól holnap. Neked mindössze annyi dolgod lesz, hogy már ma elküldöd neki ezt a cikket!
Taylor sosem tartozott a kedvenceim közé, csak úgy, ahogy Gwyneth Paltrow, vagy épp Blake Lively sem. Ettől függetlenül a receptjeiket szívesen kipróbálom, és ha jónak találom, örömmel mutatom meg neked is ezeket az ételeket. Nemrég, Gwyneth carbonáráját készíttetem, most pedig következzen Taylor Swift csokoládés-zabpelyhes keksze.
A Márton nap (november 11.) a 40 napos adventi böjtöt megelőző utolsó nap, amikor valami finomat még ehetünk. A hagyományos sült libacomb és párolt lilakáposzta ilyenkor nem maradhat el, amit diéta alatt is nyugodtan ehetünk, sőt a sült liba combja kifejezetten zamatosabb, mint a csirkéé.
Az új InStyle-ban (amely kapható az újságárusoknál) Lakatos Márk saját otthonában mutatja meg, hogyan készíthetsz pazar menüt alig két óra alatt! Most a sztárstylist vaníliás spárgakrémleves receptjét osztjuk meg veletek. Ha kipróbáltátok, küldjetek képet róla az Instagramon #enesazinstyle hashtaggel!