Catherine hercegné

Kép
Stílus

Hercegnői stílusnapló: Kate Middleton 18 kedvenc divatmárkája

Kate Middleton közismert kifogástalan stílusérzékéről. A nemzetközi sajtó minden lépést követi, és bármi, amit visel azonnal sold-out lesz a boltokban. De milyen kincsek vannak pontosan a birtokában? Íme 18 divatmárka, amiért rajong a hercegné!

Kép
Sztárok

Napi cuki: György herceg első napja az óvodában - FOTÓK

Olyan gyorsan felnőnek! Nagy nap ez a mai, hiszen a kis György ma reggel indult el először az oviba. A fontos pillanatot büszke anyukája, Kate Middleton örökítette meg! Ugye milyen menő a hátizsákja?

Kép
Sztárok

Ki ez a lány? Diana hercegnő dögös unokahúga a brit sajtó új üdvöskéje

Ilyen ez a királyi család. Pippa és Katalin után, most épp Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer van a porondon. Aki még nem tudná, ő a brit közvélemény legújabb kedvence!

Kép
Sztárok

Napi cuki: György herceg múzeumban

Az elmúlt napokban nagyon beindult a királyi család Angliában: Katalin hercegné minden nap más álomszép outfittel kápráztatja el a rajongókat, György herceg pedig szokás szerint elképesztően cuki.

Kép
Sztárok

Bevállalós: Katalin hercegné melltartó nélkül a vörös szőnyegen - FOTÓK

Végre egy igazi vörös szőnyeges esemény, ahol Katalin hercegné megcsillogtathatta szépségét. A királyi trió tegnap tűnt fel az új James Bond film világpremierjén, ahol Kate minden eddiginél merészebb volt!

Kép
Sztárok

Merész: Katalin hercegné áttetsző csipkét választott - FOTÓK

Ez egy ilyen nap: Katalin hercegné csak ragyog és ragyog...nemrég mutattuk meg, hogy milyen káprázatos szettben fogadta a kínai miniszterelnököt, most pedig egy újabb, és sokkal merészebb oldaláról mutatkozott meg egy újabb hivatalos eseményen.

Kép
Sztárok

Még sosem volt ilyen gyönyörű: Katalin hercegné tiarával - FOTÓK

Katalin káprázatosan gyönyörű volt tegnap este a Xi Jinping kínai miniszterelnök és felesége, Peng Liyuan tiszteletére rendezett ceremónián.

Kép
Stílus

Hercegnői stílusnapló:Katalin és Diana hasonló szettjei

Katalin hercegné gyönyörű és könnyed eleganciája már most legendás uralkodóvá tették, ám ha néha nem tudja mit viseljen elég csak visszalapoznia a régi újságok címplapjait és megnéznie, hogyan öltözködött az egykori hercegné és divatikon, Diana. Sokszor az ő inspirálta szettekben mutat a legszebben Katalin, nézd csak meg a képeket! 1. Az elegáns kékeszöld ruha

Kép
Sztárok

Katalin hercegné 6 héttel a szülés után már csúcsformában - FOTÓK

Na jó, ez durva. Nem elég, hogy a szülés után pár órával már ragyogó arccal mosolyogva integetett az újságíróknak a kórház előtt, most még ez is: Katalin második gyermeke születése után 6 héttel már csúcsformában van. Vajon mi a titka?

Kép
Sztárok

György herceg a kishúgát öleli - FOTÓK

Itt az első közös fotó György hercegről és kishúgáról, Charlotte Elizabeth Diana hercegnőről (nekünk csak Sarolta), amelyet ráadásul a Kensington palota Twitter oldala szerint Katalin hercegné készített két gyermekéről.

Kép
Életmód

Magyar ajándékot is kapott a kis Charlotte hercegnő

A várva várt eseményre, a Royal Bébi születésére a Herendi Porcelánmanufaktúra egy igazán kedves gesztussal, a Viktória minta egy újabb különlegességével rukkolt elő.

Kép
Sztárok

Megvan a kis hercegnő neve!

Vilmos és Katalin ma jelentette be, hogy az újszülött kis hercegnő a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta. Lássuk, mit is jelent mindez!

Kép
Sztárok

Az első fotók Katalin és Vilmos kislányáról

Villámgyorsan zajlottak a tegnapi #royalbaby események Angliában: hajnalban jött a hír, hogy Katalin már a kórházban van, délben pedig már azt is tudtuk, hogy a kicsi 8:34-kor látta meg a napvilágot makkegészségesen, nem kis súllyal.

Kép
Sztárok

Éljen, megszületett Katalin és Vilmos második gyermeke!

Megszületett Katalin és Vilmos második gyermeke! És kislány!

Kép
Sztárok

Te is megszerezheted Catherine hercegné 35 fontos ruháját

Catherine hercegné legújabb nyilvános fellépésén ismét egy egyszerű, pöttyös ASOS ruhát viselt, amelyet 35 fontért (kb. 15 ezer forint) bárki megvásárolhat.

Kép
Sztárok

Itt szerezheted be Catherine stílusos kismamakabátját

Ha Catherine hercegné felvesz valamit, akkor az a ruha másnap már nincs készleten. Valószínűleg ez a helyzet azzal a világoskék kabáttal is, amelyet a napokban viselt egyik hivatalos látogatása alkalmával.

Kép
Stílus

Minden idők 13 legbefolyásosabb női tervezője

Nem is gondolnád, hogy az alapvetően férfiak uralta divatvilágban mennyi bátor, tehetséges és kreatív nő határozza meg a stílus és ízlés alakulását. A New York-i Parsons dizájniskola szakértői csokorba gyűjtötték az ikonná vált tervezőnőket.

Kép
Stílus

Mint két tojás: Diana és Catherine, a stílusos hercegnék

Ahogy Catherine hercegné belejön a királyi életbe, egyre többször hasonlítják össze a feledhetetlen Diana hercegnővel. A brit Harper's Bazaar összegyűjtötte a néhai és a jelenlegi hercegnék ruhatárának legfigyelemreméltóbb, és hihetetlenül hasonló darabjait. Döbbenetes, ugye?

Kép
Sztárok

Catherine divatba hozza a melegítőt

Olyan történt, ami még sosem, legalábbis nyilvánosan biztosan nem: Catherine hercegné melegítőben jelent meg egy nyilvános rendezvényen. Vajon divatba is hozza a meglepő szokást?

Kép
Sztárok

Hipercuki fotók a 17 hónapos György hercegről

Bár mostanában egy időre eltűnt a szemünk elől, hiszen mindenki a kistesóval volt elfogalva, ezeket a fotókat elnézve újra kiakad majd a cukiságmérő György herceget illetően, aki utolsó karácsonyát tölti egyedüli gyermekként.

Kép
Sztárok

Catherine ismét újrahasznosított egy ruhát

Vilmos és Catherine a New York-i Metropolitan Múzeumban jártak a 60. St. Andrew gálavacsorán, és a hercegné szokás szerint lenyűgöző volt.

Kép
Sztárok

Hol a pocak? Catherine hercegné pirosban

Amióta Catherine hercegné bejelentette, hogy második babájával várandós, minden nyilvános megjelenésen a pocakját vizslatja a fél világ. Pedig mág csak az elején tart, nem csoda, hogy csak nyomokban lehet felfedezni rajta a várandósságot.

Kép
Szépség

Catherine hercegné szépségtitkai

Catherine hercegné szépsége mit sem változott, mióta hozzáment Vilmos herceghez. Stílusa mindig kifogástalan, nők tömegei kíváncsiak tökéletes megjelenésének titkára.

Kép
Sztárok

Catherine várandósan is tudja, mi a sikk

Catherine egy hete megállás nélkül rendezvényekre jár és lépten nyomon bebizonyítja, hogy várandósan is lehet sikkes egy nő.

Kép
Sztárok

Csodásan áll Catherine hercegnének a terhesség

Micsoda lábak! Catherine hercegné először vett részt vörös szőnyeges esten a terhesség bejelentése óta, a belépőjével ebben a lábvillantós, halványkék ruhában pedig minden tekintetet magára szegezett.

Kép
Sztárok

Már gömbölyödik Catherine hercegné pocakja

Catherine hercegné tegnap árulta el, mikorra várható az újabb csemete, ma pedig már nyilvánosan is megmutatta gömbölyödő pocakját.

Előző oldal
Következő oldal