Sebó Krisztián

Kép
Sztárok

Szerintünk ők voltak a cannes-i filmfesztivál legjobban öltözött sztárjai

Véget ért az idei cannes-i filmfesztivál, és ezzel egy gyönyörű álomból is felébredtünk. Ebben a két hétben csak úgy kapkodtuk a fejünket a sok vörös szőnyeges álomszett láttán, alig győztük mutatni nektek a legszebbeket és a legizgalmasabbakat.

Kép
Stílus

Az alábbiakban főszerkesztőnk, Szűcs Péter gondolatait olvashatjátok ünneppel, ünnepléssel, ajándékozással kapcsolatban. Ezzel és a Napsugar von Bittera divatház által az InStyle szerkesztőségéről készített exkluzív grafikával kívánunk nektek csodaszép karácsonyt és nagyon boldog új évet.

Kép
Shopping

Vásárolj kedvezménnyel a JOY Napokon! #1

November 8-9-10-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából 150 márka mintegy 1000 üzletében vásárolhattok majd 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Mostantól minden héten az InStyle stylistjai ajánlanak szuper darabokat, amelyeket sokkal olcsóbban szerezhettek majd be a JOY Napoknak köszönhetően. Íme Sebó Krisztián tippjei!

Kép
Sztárok

A legstílusosabb nő: Tenki Réka

Tenki Réka nyerte el az október 2-án megrendezett InStyle Style Award stílusdíját "A legstílusosabb nő" kategóriában. A gyönyörű színésznő a díjátadón is tündökölt.

Kép
Életmód

Bemutatkozik az InStyle szerkesztősége

Mutasd a könyved, megmondom, ki vagy.

Kép
Stílus

Stílustippek férfiaknak #4

Stílustippek az InStyle-tól: stylistunk, Sebó Krisztián segít abban, hogy férfi olvasóink is stílusosan öltözködhessenek.

Kép
Stílus

Stílustippek férfiaknak #3

Stílustippek az InStyle-tól: stylistunk, Sebó Krisztián segít abban, hogy férfi olvasóink is stílusosan öltözködhessenek.

Kép
Stílus

Stílustippek férfiaknak #2

Stílustippek az InStyle-tól: stylistunk, Sebó Krisztián segít abban, hogy férfi olvasóink is stílusosan öltözködhessenek. Ma a saját outfitjét mutatja meg.

Kép
Stílus

Stílustippek férfiaknak #1

Stílustippek az InStyle-tól: új rovatunkban stylistunk, Sebó Krisztián segít abban, hogy férfi olvasóink is stílusosan öltözködhessenek.