Rosamund Pike

Kép
Sztárok

Rosamund Pike levetette a plakátot, amin nagyobbra photoshoppolták a melleit

A producerek nem találták elég nagynak Rosamund Pike melleit, nagyobbra photoshopolták azokat – a színésznő kiakadt.

Kép
Egyéb

Thrillerben gazdag húsvétot kívánunk!

Hogy valami izgalmas is történjen a hosszú hétvége alatt, összeszedtünk néhány könyvújdonságot, ami tele van csavarral és akcióval.

Kép
Sztárok

Az Oscar legszebbjei - az InStyle szerint

Vasárnap este lezajlott az év legjobban várt vörös szőnyeges eseménye, az Oscar. Mi végigkövettük a díjátadót, és összeállítottunk egy toplistát a legjobban öltözött színésznőkről.

Kép
Sztárok

A legszebb színésznők az Oscar elővacsoráján

Az Oscar közeledtével egyre fokozódik az izgalommal teli várakozás. A hagyományosan a díjátadó előtt két héttel megrendezett vacsorán az összes jelölt részt vesz. Mi a divat szempontjából néztük az eseményt és kiválasztottuk a legcsinosabb színésznőket.

Kép
Szépség

A vörös 5 árnyalata - rúzs, ahogy a sztárokon láttuk

A vörös rúzs örök, ez szezonról szezonra bebizonyosodik. Nemcsak a kifutók backstage fotóin láthatod a csábító árnyalatot, hiszen kedvenc sztárjaink is visszanyúlnak a piroshoz. Most megmutatjuk, idén hogyan játssz a különböző árnyalatokkal hangulatod szerint.

Kép
Sztárok

Sztárok a vörös szőnyegen: SAG Awards

A vasárnap lezajlott SAG Awards-on (ahol a nevezett produkciókat a színésztársak bírálják el) ismét megmutatták a sztárok, hogy a merész divat jól megfér a vörös szőnyeggel. Mi különösen odavagyunk Lupita Nyong'o lenyűgöző ruhájáért és Keira Knightley kifinomult megjelenéséért. [/text][line][text] 1.