Puskás Peti

Kép
Sztárok

Puskás-Dallos Peti és Bogi mérföldkőhöz érkeztek, amiről a közösségi oldalaikon számoltak be

A házaspár jó hírrel köszönt el az idei ősztől.

Kép
Sztárok

Lakatos Márk imád alkotni TikTokon

Kreatívigazgatónk mesélt arról, miért tűzte ki céljául egy újabb közösségi média felület meghódítását, kik inspirálják, és hova vezet ez a nagy TikTokerkedés a celebek között!

Kép
Sztárok

Puskás Peti az állatok védőszentje - VIDEÓ

Puskás Petit eddig is imádtuk, de legutóbbi kijelentésével még inkább belopta magát a szívünkbe: a bevállalós énekes elárulta, mi az, ami még nála is kiveri a biztosítékot - mi pedig csak egyetérteni tudunk vele!

Kép
Sztárok

Trokán Nóra a Cloud 9+ új videoklipjében debütált

A Cloud 9+ új videoklipjének főszereplője nem más, mint nagy kedvencünk, Trokán Nóra.

Kép
Életmód

Programajánló: Közelebb! kiállításmegnyitó

Balla Vivienne divatfotós a Magyar Rett Szindróma Alapítvánnyal közösen egy olyan kampányba kezdett, mely rendhagyó módon igyekszik felhívni a figyelmet a sérült gyerekeket nevelő családok helyzetére. Neves színészeket felvonultató, szívszorítóan szép fotósorozata, a Közelebb! kapcsán készített interjúnk pillanatok alatt a megújult instyle.hu történetének legolvasottabb cikke lett.

Kép
Életmód

Közelebb - szívszorítóan szép fotósorozat a sérült gyermekekért

Balla Vivienne divatfotós neves színészeket felvonultató, szívszorítóan szép fotósorozatával rendkívüli munkát vállalt. A Magyar Rett Szindróma Alapítvánnyal közösen egy olyan kampányba kezdett, mely rendhagyó módon igyekszik felhívni a figyelmet a sérült gyerekeket nevelő családok helyzetére. F. Nagy Ágnes interjúja.