MVJM

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Bodzán András interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának nyolcadik része, Bodzán Andrással, aki a KM Építő Kft. műszaki igazgatója!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Erős Tamás interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának hetedik része, Erős Tamással, aki a Opinion Builders Kft. BIM szolgáltatások vezetője!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Burian Fendall interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának hatodik része, Burian Fendallal, aki a Vodafone Business-nél Regional Sales Lead for Central & Eastern Europe pozíciót tölt be.

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Bognár-Didek Melinda interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának ötödik része, Bognár-Didek Melindával, aki a T.E.L.L. Software Hungária Kft. Nemzetközi értékesítési vezetője, a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány projektmenedzsere!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Bite Gábor interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának negyedik része Bite Gáborral, aki a PPG Industries Inc.-nél Global Digital Commerce Manager pozíciót tölt be.

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányfilm 2.rész

A Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányban, elkötelezett és törekvő személyeket ismerhetünk meg, akik munkájukkal kollégáikat és partnereiket is fel tudják villanyozni.

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Berczeli András interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjú sorozatának harmadik része, Berczeli Andrással, aki a Sprintform Europe Kft. ügyvezető partnere!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Babics Anna interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának második része, Babics Annával, aki a HelloLama Creative PR és kommunikációs ügynökség kreatív vezetője!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Ábrahám Zsolt interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzsere! kampány interjúsorozatának első része, Ábrahám Zsolttal, aki a Business Case Society Kft. ügyvezetője!

Előző oldal