Divatblogger

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #7 - Tóth Melinda, a Daige divattervezője

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Fiatal divattervező kategóriában a jelöltek között van Tóth Melinda, a Daige alapítója és divattervezője is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #5 – Zsigmond Dóra divattervező

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Fiatal divattervező kategóriában a jelöltek között van Zsigmond Dóra is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #4 – Bolla Viktória divatblogger

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Blogger kategóriában a jelöltek között van Bolla Viktória, az 11Ground alapítója és ügyeletes divatfelelőse is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

Napi cool: Idős egyetemi professzor kezdett divatblogba

Ez a történet nem egy "egyszerű" divatbolgról szól, hiszen írója sem hétköznapi személyiség. Merészség, nyitottság, és fiatalos szemlélet jellemzi a Fordham Egyetem professzorát, aki egyszerűen megunta, hogy róla/róluk megfeledkeznek a magazinok, és az internetes oldalak. Hát csinált magának egyet!

Kép
InStyle TV

Így viseld a párod ingjét - VIDEÓ

Ha reggel nem a lakásodon ébredsz és nincs mit felvenned, akkor egy férfiing életmentő lehet!: )

Kép
Stílus

Nem hittük volna! Ennyit keresnek a külföldi bloggerek!

Hosszas találgatások után végre akadt egy blogger, aki be meri ismerni, hogy bizony nem kis összegeket kap egy-egy szponzorált Instagram posztért illetve blogbejegyzésért. Danielle Bernstein, a weworewhat.com bloggere nyíltan mesélt a Harper's Bazaar szerkesztőinek arról, valójában mennyit is keresnek a népszerű bloggerek.

Kép
Stílus

Pózolj úgy, mint egy profi divatblogger!

Azt már megmutattuk, hogyan készülnek a legtökéletesebb szelfik, most pedig a street style fotók titkai következnek. Ugye te is csodálod, hogy képesek a menő divatbloggerek minden fotón fantasztikusan kinézni? A megoldás egyszerűbb, mint hinnéd, most eláruljuk a titkot!

Kép
Stílus

19 jel, hogy ideje divatblogot indítanod

A nemzetközi divatbloggerek világa izgalmas és lenyűgöző. Ki ne akarna gyönyörű képeken pózolni, ajándékokat kapni világhírű dizájnerektől és gyönyörű luxushelyekre utazni? Persze ez még nem jelenti azt, hogy meg is van a tehetséged ahhoz, hogy elindíts egy sikeres blogot. De akkor honnan tudhatod biztosan, hogy készen állsz a blogírásra? Összegyűjtöttünk 19 jelet - minél több az egyezés, annál gyorsabban kezdj hozzá! :)

Kép
Shopping

Mit vegyünk az új szezonra? Ezeket ajánlja a blogger

Nyakunkon az őszi/téli szezon, és bár még 20 fok fölött mutat a hőmérő, 2-3 hét múlva már búcsút lehet mondani a nyári gardróbunknak. Ez azonban semmi okot nem ad aggodalomra, hiszen az ősz beköszöntével jönnek a hatalmas pulcsik, forró kávék és hideg, napos reggelek. Nézzük meg, mi az, amibe érdemes beruházni még a fagypont előtt.

Előző oldal