Adamik Luca

Kép
Stílus

Büszkeség: Adamik Luca a COS téli kampányában

Ismét csodás hírről számolhatunk be, hiszen a gyönyörű magyar szupermodell, Adamik Luca néz vissza ránk a COS téli kampányából!

Kép
Stílus

A lány, aki mindenhogy lehengerlő: avagy Adamik Luca legemlékezetesebb catwalk-pillanatai

Miközben az ember többségének fejében a magyar modellszakma kimerül Mihalik Enikőben és Palvin Barbi személyében, egy fiatal lány meghódítja a világ kifutóit és hazajár a divathetekre!

Kép
Szépség

Modelltippek: Adamik Luca elárulta, mi makulátlan bőrének titka

Adamik Luca az egyik legismertebb magyar modell a divatszakmában. Sikereit nem csak a tökéletes genetikájának köszönheti, az elmúlt években sokat tett azért, hogy alakja és bőre is kifogástalan maradjon - most nekünk is elárulta praktikáit!

Kép
Életmód

Programajánló: A magazinkészítés rejtelmei és a női szépségideál reprezentációi

Két szuper programot ajánlunk nektek ma estére, nézzétek csak!

Kép
Stílus

Adamik Luca blogja: "Minden nap csodákat élek meg"

Adamik Luca, akivel ide kattintva olvashatjátok el interjúnkat, legújabb blogbejegyzésében a New York-i, milánói és párizsi fashion weekről mesél. Az Attractive topmodellje 28 show-n vonulhatott végig a 2014-es tavasz-nyári kollekciókat bemutató divatheteken, és ebből számos bemutatót ő nyitott vagy zárt. Az alábbiakban részletesen mesél a divatfővárosok kifutóin szerzett tapasztalatairól, olvassátok!

Kép
Stílus

Bennfentes: Magyar modellek a fashion weeken

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Kép
Sztárok

Axente Vanessa a New York-i divathét sztármodellje

Még csak pár napja kezdődtek el a 2014-es tavasz-nyári kollekciókat felvonultató divathetek - elsőként a New York Fashion Weekkel, amelyet a londoni, milánói és párizsi követ majd -, de máris kijelenthetjük, hogy magyar csillag ragyog a kifutókon Axente Vanessa személyében.

Kép
Stílus

„One night only Roma” - Egy Armani show kulisszatitkai

Adamik Luca, akivel ide kattintva olvashatjátok el interjúnkat, első blogbejegyzésében legutóbbi munkájáról, egy római Armani divatbemutatóról és annak kulisszatitkairól mesél.

Kép
Stílus

Adamik Luca: "Állandóan nevetek"

Büszkén mutatjuk be nektek a megújult instyle.hu egyik állandó szerzőjét, Adamik Lucát.