Christina Ricci kiakasztotta a netezőket: 8 éves fia még mindig vele alszik, új férjét sem zavarja

Christina Ricci kiakasztotta a netezőket: 8 éves fia még mindig vele alszik, új férjét sem zavarja
Forrás: Frazer Harrison/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

A világsztár őszintén mesélt erről a felállásról.

Christina Ricciről először Addams Familys szerepe jut eszünkbe, ám azóta már jó néhány évtized eltelt. A színésznő idén ünnepelte 42. születésnapját, ráadásul nemrég született meg második gyermeke is, egy kislány, akinek a Cleopatra nevet adta. Bár magánélete eléggé feje tetejére állt tavaly, hiszen elvált, majd rögtön meg is találta a szerelmet, és családot alapítottak, most már minden elrendeződött életében.

A színésznő pedig most egy friss interjúban mesélte el a People-nek, hogy míg kislánya saját ágyában tölti az éjszakákat, addig 8 éves fia, Freddie még most is mindig az ő ágyában alszik el, mellette.

Christina Ricci kislánya most 9 hónapos

A tény, hogy őt [a lányomat] le tudom tenni a kiságyba, és rögtön elalszik, míg a 8 éves fiam csak mellettem tud aludni, lenyűgöző.

Christina Ricci felfedte, hogy próbálkozott már kiszoktatni fiát az ágyából, amikor kisebb volt, de a gyermek annyira sírt egész éjjel, hogy nem volt szíve saját szobájában hagyni.

Rekedtre sírta magát, és a kiságy korlátjába verte a fejét.

Szerencsére a tény, hogy fia nem tud nélküle aludni, nem okoz gondot közte és új férje között, így hármasban fekszenek le aludni minden éjjel. A kommentelők véleménye viszont erősen megoszlik a témában. Többen is írták, hogy nem normális, ha egy 8 éves kisfiú ennyire fél a saját ágyában aludni, és úgy vélik, ezzel többet kellene foglalkoznia a színésznőnek. Mások szerint viszont ez magánügy, és mindenki pontosan tudja, mi a legjobb a saját gyermekének.

A színésznő ritkán mutatja meg kisfiát, tavaly karácsonykor kivételt tett.

Te mit gondolsz? Szerinted jó ötlet, hogy Christina Ricci még mindig fiával alszik?

Persze, ő tudja, mi a jó a gyermeknek. Előbb-utóbb úgyis kinövi!
Nem, szerintem valami más probléma van a háttérben, amivel foglalkozni kéne.

Nem Christina Ricci az első, aki egyébként úgy döntött, hogy nagyobb gyermekeivel alszik éjjelente. Kristen Bell is felfedte, hogy két lányukkal (9 és 7 évesek), mai napig egy szobában alszanak, egy hatalmas matracon a földön, férjével együtt. De Alicia Silverstone sem értette, miért akadtak ki a netezők azon, hogy 11 éves fiával osztja meg az ágyat éjjelente.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Sztárgyerekek, akik egy az egyben gyönyörű anyukájukra ütöttek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!