Megszakadt a szívünk! A gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate-é a SAG Awards legmeghatóbb pillanata

Megszakadt a szívünk! A gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate-é a SAG Awards legmeghatóbb pillanata
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Így búcsúzott a vörös szőnyegtől a szklerózis multiplex-el diagnosztizált Christina Applegate!

A sztárokról sokszor hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy olyanok, akár az istenek. Nekik minden könnyű, ők mindig boldogok, és sosem lesznek betegek. Pedig már sokszor bebizonyosodott, hogy az élet a hírességekkel sem kegyesebb, mint bárki mással, erre Christina Applegate a példa.

A színésznő 2021 augusztusában jelentette be, hogy egy gyógyíthatatlan betegséget, szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála. A szklerózis multiplex a központi idegrendszert megtámadó betegség, Christina Applegate azonban nem adta fel. A Halott vagy című Netflix-sorozat forgatása során minden nap megküzdött a betegség okozta tünetekkel, de nem hátrált meg, végigcsinálta. Nem is akárhogyan! A sorozatban nyújtott alakítása hatalmas sikert aratott és ezzel bezsebelte a hatodik SAG-jelölését. A jelölés kapcsán felmerült, hogy az egyre rosszabbodó állapota miatt egyáltalán elmegy-e a díjátadóra, ám Christina végül igent mondott a meghívásra, ám hozzátette, hogy hogy valószínűleg ez lesz az utolsó alkalom, amikor díjátadón láthatják a rajongók. És micsoda búcsú volt ez!

Christina Applegate búcsúzik a vörös szőnyegtől!

Kép
forrás: Getty Images
Kép
forrás: Getty Images

Az 51 éves csillagot mozgásában most mankó segíti, de ő ezt büszkén vállalja, a vörös szőnyegen lőtt fotók erejéig sem vált meg tőle, és 12 éves lányával, Sadie-vel kéz a kézben lépett a fotósok elé. A díjat végül nem ő nyerte, a legjobb női vígjátékszereplő kategóriában Jean Smart győzedelmeskedett a Hacks-ben nyújtott alakításáért, de egy biztos: Christina Applegate igazi példakép!

És ezt láttad már?

Galéria / 13 kép

Akkor és most: Így változott Christina Applegate az évek során

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.