A 76 éves Cher talpig bőrszerkóban mutatta meg irigylésre méltó alakját

Cher
Forrás: Matt Winkelmeyer/WireImage/Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy kevés olyan sztár van a világon, mint Cher, aki 76 évesen nemcsak a színpadon varázsolja el a közönséget, de minden túlzás nélkül lenyűgözően néz ki.

Az énekesnő szerdán Franciaországban, a párizsi divathéten zárta a Balmain kifutóshowját, méghozzá egy futurisztikus latex darabban. A sztár minden egyes jelenlévőt lenyűgözött megjelenésével, platformos fekete bőrcsizmája pedig még erőteljesebbé tette a domina hatást. Cher haja most is kiengedve, vállára omolva volt hagyva, védjegyének számító fekete tincsei pedig csodásan kiemelték porcelán bőrét.

A kifutón a 36 éves Olivier Rousteing tervező is csatlakozott hozzá, aki barna inget viselt egy bézs színű nadrággal. A természetes szettet pedig egy kicsit sem természetes, ám annál vadabb platformos cipővel párosítot

A Balmain azt nyilatkozta, hogy az étel, a zene és a divat legjobbjait ünnepli a lelátókkal teli pop-up faluban – a nyugat-párizsi Jean-Bouin stadionban –, ahol inkább rögbi meccseket szoktak szervezni.

Mintegy 10 000 jegyet tettek elérhetővé a nagyközönség számára, akiknek kötelezően adományt kellett felajánlaniuk.

Egyébként nemrég Cher ismét nagyobb figyelmet kapott, mégpedig Dua Lipa miatt, akiről egyre többen mondják, hogy mennyire hasonlít az énekesnőre. Egy tweetben valaki azt írta, hogy Dua Lipa a mostani generáció Cherje, ami nem igazán nyerte el a 76 éves híresség tetszését.

Idén nyáron pedig kiderült, hogy Cher együttműködött saját divatvonalán a Versacéval, ami természetesen a Chersace nevet kapta.

Ezt olvastad már?

Galéria / 22 kép

Sztárok, akik 2022-ben lesznek 60 évesek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.