Állítja: jobb, mint a ráncfelvarrás! Celine Dion 3 bőrápolási titka a kortalan bőrért

Állítja: jobb, mint a ráncfelvarrás! Celine Dion 3 bőrápolási titka a kortalan bőrért
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

A kanadai énekesnő, Celin Dion mintha mit sem változott volna az elmúlt, közel harminc éves pályafutása során. Mindig a természetességre esküszik, és a bőrápolásban is az egyszerűség híve. De vajon hogyan csinálja?

50 éves is elmúlt, mégsem látszik rajta a kor, bája, szépsége még mindig magával ragadó. Celin Dion állítása szerint smink nélkül is jól érzi magát, ehhez mindössze a három lépéses szépségápolási rutinra van szükséges, a titkát pedig meg is osztja velünk.
1. tipp - alapos arctisztítás: nem lehet ahhoz elég fáradt, nem érhet haza olyan későn egy fellépésről, hogy ne távolítsa el magáról lefekvés előtt maradéktalanul a sminket.
2. tipp - reggel és este elmaradhatatlan hidratálás: sminklemosás után gazdag mélyhidratáló krémet ken az arcára, reggelente pedig a frissítő arcöblítést hűsítő ápoló és napvédő krém követi.
3. tipp - a fiatalos megjelenés a hajviseletnek is köszönhető, ezért erre is van egy szuper megoldása Celinnek. „A hajamat mindig a fejtetőn kötöm össze copfban, vagy kontyban, így megemeli a homlokomat, ami fiatalítja az arcot“ - vallja az énekesnő, akit színészként hamarosan láthatunk a filmvásznon is a Ráadásszerelem c. Filmben Priyanka Chopra Jonas és Sam Heughan

Még egy fontos szépségtrükkre is felhívta a figyelmet a sztár, mégpedig a sminkecsetek rendszeres tisztán tartására. Bevallása szerint ugyanis nagyon izzadós, így olajos alapú sminket használ, ami nem folyik le a könnyek, vagy az izzadság hatására, azonban ez eltömíti a sminkszivacsokat és a púderecseteket is. Az arc higiéniája szempontjából pedig fontos, hogy tisztán tartsa a sminkes eszközöket is.
Celin Dion szerint egyébként a makulátlan külső mit sem ér, ha belül nem érzi magát jól a bőrében az ember. Állítása szerint a kiegyensúlyozottságához fontos az egészsége is, a hangszálait pedig úgy óvja, hogy minden helységben párásító berendezést használ. "Ha szépnek érzed magad, erős leszel. És ha erősnek érzed magad, akkor sikeres leszel. Ha sikeresnek érzed magad, akkor pedig boldog ember vagy“ - mondja Celin Dion.

Most pedig jöjjön néhány termék, ami a szakértők szerint nem hiányozhat egy nő táskájából 50 felett!

Galéria / 7 kép

7 szépségápolási termék, ami nem hiányozhat 50 felett egy nő táskájából sem

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.