Káprázatos! Az 53 éves Catherine Zeta-Jones igazi dívaként ragyogott a vörös szőnyegen

Káprázatos! Az 53 éves Catherine Zeta-Jones igazi dívaként ragyogott a vörös szőnyegen
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Catherine Zeta-Jones ruhaválasztása maga volt a tökély!

Catherine Zeta-Jones is azon színésznők táborát erősíti, akik a kort csak egy egyszerű számként kezelik, és a róla készült legújabb képeket elnézve tényleg nincs oka arra, hogy egy percig is aggódjon az idő múlásán.

Tegnap este tartották meg a Wednesday című sorozat premierjét a Hollywood Legion Theatre-ben, az eseményről pedig a széria egyik főszereplője, Catherine Zeta-Jones sem hiányozhatott. A még mindig bomba formában lévő 53 éves színésznő egy földig érő, mélyen dekoltált, különleges vállrésszel gazdagított fehér Maticevski ruhában érkezett a vörös szőnyegre.

Kreációja pedig olyan jól hozta az Addams Family-re jellemző különcséget, hogy pont ezt tette annyira káprázatossá az összképet.

November 23-án startol el a Netflix streamingplatformján az Addams Family új modernizált kiadása, a Tim Burton rendezésében készült Wednesday című sorozat. A család kissé különc lánycsemetéjére épülő szériában Catherine Zeta-Jonest játssza majd Morticia Addams-et. Férjét, Gomezt, Luis Guzmán alakítja, míg Wednesday szerepében Jenna Ortegát láthatjuk majd - és stílszerűen Christina Riccit se hagyták ki a készítők a történetből.

A sorozat előzetesével búcsúznánk!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Nevelési trükkök, amikre Catherine Zeta-Jones esküszik

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.