Catherine Zeta-Jones olyat jógázott fürdőruhában, hogy még a mi szemünk is kiesett

Cathehrine Zeta-Jones
Forrás: Earl Gibson III/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Bár már elmúlt 51 éves, Catherine Zeta-Jones képtelen öregedni. Titkáról pedig végre lehullt a lepel...

A Zorró álarca című film egykori sztárja imádja a nyarat, ugyanis férjével és két gyermekükkel szinte minden percet a jachtjukon töltenek a Bermudákon hajókázva. A szépséges sztár ilyenkor pedig csak és kizárólag fürdőruhában tölti a napokat. Erről egy videót is feltöltött Instagramra, amelyben rögtön szemet szúrt a követőinek, milyen gyönyörű alakja van 50 felett, két szülés után.

Az 51 éves színésznő vasárnapi posztjában megmutatta, hogyan fest ennyi idősen fürdőruhában, méghozzá jóga közben. Michael Douglas felesége nemcsak szép, hanem egyenesen hibátlan külsővel rendelkezik, amit többek között a stresszmentes életnek és a rendszeres mozgásnak köszönhet, és ezt nem volt rest bemutatni sem. Egy korábbi interjúban már elmondta, hogy a konditerem helyett azokat a mozgásformákat preferálja, amelyek nemcsak a testét, hanem a lelkét is feltöltik. Ilyen az úszás, a tenisz, a tánc és persze a jóga, amit hetente többször is űz.

Véleménye szerint a vasárnap reggelt nem is lehetne jobban kezdeni, mint egy frissítő jógával, ami feszesen és rugalmasan tartja a testet. Catherine Zeta-Jones persze az étkezéséről is elárult néhány titkot. Többek között minden reggel kávét iszik, cukor és tej nélkül, illetve ügyel rá, hogy naponta minimum háromszor étkezzen. Reggelire általában zabkását eszik egy kis banánnal, áfonyával és barna cukorral, ebédre és vacsorára pedig friss zöldségekből készült salátát csirkével vagy hallal. Hétvégén azonban ő is szeret bűnözni, mint mindenki más, így a családi sütögetések alkalmával a kolbász és a szalonna is az asztalra kerül.

Ez viszont az Instragram videóján kicsit sem látszik, hiszel fél évszázadosan 20 éveseket megszégyenítő teste van.

Ha kíváncsi vagy, mely híres nők mentek hozzá gazdag férfihoz, akkor kattints a galériára!

Galéria / 8 kép

Híres nők, akik nem bízták a véletlenre és milliárdos férfihoz mentek feleségül

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.