Catherine Zeta-Jones a végzet asszonyaként perzselte fel a vörös szőnyeget a cannes-i filmfesztiválon

Catherine Zeta-Jones a végzet asszonyaként perzselte fel a vörös szőnyeget a cannes-i filmfesztiválon
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Catherine Zeta-Jones ismét bebizonyította, hogy ő a világ egyik legcsodásabb nője!

A világ szeme végre ismét Cannes-ra szegeződik, elindult ugyanis a sokak által annyira imádott cannes-i filmfesztivál! Szokás szerint a megannyi világsztártól szinte már elkezdett pezseg a vörös szőnyeg, a hölgyek idén is mindent megtesznek azért, hogy felejthetetlen pillanatokat okozzanak a nagyérdeműnek, és nem volt ezzel másként Catherine Zeta-Jones sem!
Az 53 éves gyönyörű színésznő tetőtől talpig vörösbe burkolózott a Jeanne du Barry vetítésére, ebben a Elie Saab Couture darabban pedig olyan káprázatosan mutatott, hogy mindenkinek leesett az álla!

Kép
forrás: Getty Images

Vannak, akik több tucat gyémánttal, mások designer táskával egészítik ki szettjüket, Catherine Zeta-Jones azonban mindamellett, hogy megjelenésével megint leiskolázta kolléganőit, a legszebb kiegészítői az est folyamán férje, Michael Douglas (akivel 23 éve házasok), valamint lányuk, Carys Zeta Douglas volt.

És ha már család, nézd meg galériánkban, hogy melyek azok a szigorú szabályok, amiket Catherine Zeta-Jones gyerekei sosem szeghetnek meg!

Galéria / 6 kép

Nevelési trükkök, amikre Catherine Zeta-Jones esküszik

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!