Így néz ki a valóságban Carla Gugino, Az Usher-ház bukásának szépséges sztárja - fotók

Így néz ki a valóságban Carla Gugino, Az Usher-ház bukásának szépséges sztárja - fotók
Forrás: Netflix

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Carla Gugino alakította az ősz legijesztőbb sorozatában Verna-t, most pedig nézd meg, hogy fest a valóságban!

A Netflix egyik legnagyobb dobása volt a 2023 őszén Az Usher-ház bukása című minisorozat, amely műfaját tekintve horror-dráma. Mind a nyolc epizód ugyanakkor, októberben jött ki, a félelmet és reszketést kedvelő közönség pedig azonnal rárepült, és azóta is nagy az őrület körülötte. A történet alapjául Edgar Allen Poe azonos című novellája szolgált, azonban a készítők az író más műveiből is csemegéztek, így született meg ez a non-lineáris történet, amely az időben ugrálva, 1953 és 2023 között játszódik.

SPOILERVESZÉLY!

Így néz ki valójában Carla Gugino, Az usher-ház bukásának sztárja

A történet egy bizonyos Roderick Usher és ikertestvére, Madeline Usher körül bontakozik ki, akik mindenen és bárkin átgázolva néhány évtized alatt létrehoztak egy hatalmas gyógyszeripari vállalatot, ami olyan készítményeket forgalmaz világszerte, amik bizonyítottak milliók halálát okozta. A helyi rendőrnyomozó hosszú évek óta el akarja kapni őket, de egyszerűen soha semmit nem tud rájuk bizonyítani, mindent megúsznak. Legalábbis úgy tűnik. Egy napon ugyanis úgy kezdenek hullani Roderick Usher gyerekei, akár a legyek, egyikük sem marad életben. De ki a felelős a halálukért? Itt kapcsolódik be a sztoriba Verna, egy szépséges külső mögé bújt démoni erő, akit Carla Gugino alakított, méghozzá zseniálisan.
A most 52 éves színésznő a nyolcvanas évek végén kezdte színészi pályafutását, olyan alkotásokban láthattad, mint az Alf, Az agyoncsapat, a Fiatal és kegyetlen, a Kerge város, A tengeri szörny, a Sin City – A bűn városa, a Watchmen: Az őrzők, a Szex a lelke mindennek, a Kaliforgia vagy A Hill-ház szelleme.

Carla Gugino apai ágon olasz származású, anyai ágon pedig brit és ír felmenőkkel büszkélkedhet, szülei kétéves korában elváltak, gyermekként kétlaki életet élt. A sztár immár hosszú évtizedek óta, egészen pontosan 1996 óta van együtt párjával, a Gótika című horrort is jegyző forgatókönyvíróval, Sebastián Gutiérrezzel.

Soha nem akartak összeházasodni, erről a színésznő azt mondta egyszer, úgy gondolják, van abban valami szexi, hogy nem férj és feleség a titulusuk a kapcsolatukban, hanem barát és barátnő. Bár a csinos Carla imádja a gyerekeket, ő nem akart sajátot. Instagram-oldalán gyakran mutatja meg kiskutyájukat, Melville-t, akit határtalanul szeret, de magáról is szívesen posztol képeket.

Most pedig nézd meg, hogyan néztek ki a Titanic ikonikus szereplői a való életben!

Galéria / 10 kép

Így néztek ki a Titanic ikonikus szereplői a való életben

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

9 időtálló stílustrükk, amire Julia Roberts évtizedek óta esküszik

Ezúttal Julia Roberts stílusválasztásai között néztünk körbe!

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!