Az esték fényűzőbbek, mint a nappalok: 12 sztár, aki felejthetetlen szettet viselt a 2022-es cannes-i filmfesztivál afterpartijain

Az esték fényűzőbbek, mint a nappalok: 12 sztár, aki felejthetetlen szettet viselt a 2022-es cannes-i filmfesztivál afterpartijain
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Azt gondolhatnánk, hogy az igazi ruhacsodákat a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén láthatjuk, pedig őszintén szólva egészen más a helyzet!

Holnap, azaz május 28-án véget ér a 75. cannes-i filmfesztivál, ám minden bizonnyal a bemutatott filmek és a felvonuló sztárok jó pár hétre elegendő témát adtak a sajtónak minden téren.

A cannes-i filmfesztivál fő eseményszála kétségtelenül a filmbemutatók és premierek köré épül, amit lenyűgöző fűszerként dob fel a Cannes-i Kongresszusi és Fesztiválpalota előtt futó vörös szőnyeg, ahol a szakma krémje mellett számos világsztár mutatja meg magát minden évben. A dress code a hölgyek esetében nagyestélyit ír elő a hivatalos vetítésekre, és ezen öltözködési előírásnak büszkén tesznek eleget a meghívottak is. Azt viszont már kevesen tudják, hogy a nappali felhajtás után bizony estére is akad bőven program, hol egy gála, hol egy vacsora. Ott pedig már stílusbeli kötöttségek nélkül mutathatja meg mindenki egy fokkal extrémebb köntösbe bújtatott énjét.

Kattints tovább és mutatjuk is a 75. cannes-i filmfesztivál leglátványosabb estére időzített darabjait!

Galéria / 16 kép

A 75. cannes-filmfesztivál legemlékezetesebb esti pillanatai

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 34 kép

Válogatás a cannes-i filmfesztivál legemlékezetesebb pillanataiból

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok