Szeresd a tested, baby! Camila Cabello így vágott vissza a testét kritizálóknak

Szeresd a tested, baby! Camila Cabello így vágott vissza a testét kritizálóknak
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Sokan elfeledkeznek arról, hogy annak ellenére, hogy akarva akaratlanul a nyilvánosság előtt élik az életüket, attól még a hírességek is emberek és rájuk is ugyanúgy fájóan tudnak hatni a túlontúl erős, kritikus szavak.

A divatipar hosszú évtizedeken át kitartóan dolgozott azon, hogy a tökéletesség köré egy trendet építsen és szigorú centik közé szorítsa a női testet, lelketlenül elutasítva és ignorálva minden olyan testalkatot, ami kicsit túllépett az általuk elképzelt képen. Egész generációk nőttek fel ezeken a torz ideákon, és végül eljutottunk oda, hogy nők millió hitték el, hogy ez az álomkép a követendő példa, mígnem egy szép napon az illúziókkal és címkékkel teli lufi kidurrant és végre a valóság került a főszerepbe.

A legnagyobb divatházak pedig, szinte már egymást túllicitálva, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a jövőben bőrhibáktól, centiktől és kilóktól függetlenül egyetlen nő se érezze magát kevesebbnek másoknál. A pozitív testkép és az önelfogadás egy újabb szintet lépett, és ma már nemcsak a brandek mernek bátrabban bánni ezzel a témával, hanem a hírességek is.

Camila Cabellot például már számtalan támadás érte a testével kapcsolatban, ezt megelégelve pedig pár napja egy smink nélküli, futás utáni videót posztolt magáról. Őszintén vállalva a filterek nélküli valóságot és azt, hogy bármi is van: szeressük a testünket!

Épp most futottam a parkban és csak úgy magammal foglalkoztam. Próbáltam fitt és egészséges lenni, és olyan felső van rajtam, amiből kilátszik a hasam.

Majd hozzátette:

Nem rejtettem el, mert futottam és léteztem, mint egy normális ember, aki nem rejtegeti folyton a hasát. Hálás vagyok a testemért, hogy megengedi, hogy azt tegyem, amit tennem kell. Mi mindannyian igazi nők vagyunk gömbölyded idomokkal, narancsbőrrel, striákkal és elhízva. És ezt kell élveznünk, baby!

A rajongók imádták a fiatal csillag őszinteségét, csak úgy záporoztak a pozitív és biztató kommentek a videó alá, ami minden bizonnyal az énekesnő lelkére is simogatóan hatott. Arról nem beszélve, hogy szerelménél, Shawn Mendesnél támogatóbb társat nem is igen találhatott volna magának. Az énekes nem olyan régen egy interjúban méltatta barátnőjét, kitérve arra is, hogy mennyire büszke rá, hogy Camila így áll a saját testéhez és ez neki is nagyon sokat segített abban, hogy elfogadja önmagát.

Milyen cuki, nem? Ez bizony szerelem!

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Így néz ki ugyanaz a ruha egy vékony és egy telt nőn

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.

Kép
Stílus

Nyáry Luca: 4 makacs tévhit a modellek életével kapcsolatban

Azt gondoltad, a modellek rengeteg pénzt keresnek, fényűző szállodákban laknak és közben csak szépen kell mosolyogniuk? Nyáry Luca jó ideje mozog ebben a világban és most eloszlat minden tévhitet.

Kép
Stílus

Klasszikus és kihagyhatatlan! A minta, ami uralni fogja az elkövetkezendő hónapokat

Ezért a könnyen kombinálható mintáért szinte biztos, hogy te is odaleszel majd!

Kép
Sztárok

Láttad már? Ő Lisa Marie Presley legidősebb lánya, akit már Hollywood is kiszemelt magának

Lisa Marie Presley lányának minden esélye megvan arra, hogy rövidesen Hollywood legnagyobb csillagjai közé kerüljön.

Kép
Sztárok

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!