Itt az első fotó! Ilyen nagy már Cameron Diaz kislánya

Itt az első fotó! Ilyen nagy már Cameron Diaz kislánya
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznőt már jó ideje nem láttuk, így nekünk is felcsillant a szemünk, hogy milyen édes társaságban csípték el a szemfüles fotósok.

Cameron Diaz az 1994-es Maszk című filmmel vált ismertté, amit aztán jobbnál jobb romantikus alkotások és vígjátékok követtek, sőt, még az akció világában is kipróbálta magát, hiszen kétszer is ő alakította Charlie egyik angyalát - a közönség pedig rajongott érte. Éppen ezért ért meglepetésként mindenkit, amikor 20 év rivaldafényben eltöltött év után a színésznő úgy döntött, hogy visszavonul a filmezéstől.

A 2014-es Annie volt az utolsó filmje, amiben láthattuk, mielőtt végleg maga mögött hagyta a hollywoodi csillogást. 2015-ben férjhez ment Benji Maddenhez, a Good Charlotte zenekar gitárosához, majd 2019. december 30-án megszületett kislányuk, Raddix, akit béranya hozott a világra.

Most pedig végre napvilágra került az első fotó a 19 hónapos kislányról, aki úszóleckéket ment venni anyukájával Beverly Hillsben.

A színésznő tehát köszöni szépen, jól van, és mostanság családján kívül minden idejét a saját vállalkozása köti le. Ugyanis 2020 júliusában indította el saját bormárkáját, az Avalinet, melynek termékei egytől egyik egy organikusan gazdálkodó pincészetnél készülnek, így a nedűk nemcsak vegánok, de cukor és génmódosított alapanyag sincs bennük.

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Imádjuk Cameron Diaz '90-es évekbeli stílusát - amit még most is lekopizhatsz

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.