Teljes podcast: Business Menü Bombera Krisztinával - Fekete István

Teljes podcast: Business Menü Bombera Krisztinával - Fekete István
Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Menedzserszövetség exkluzív interjúsorozatának, melynek ezen a héten Fekete István a vendége!

Hallgassák meg Fekete István, a Menedzserszövetség és a DAS Jogvédelmi Biztosító közös Év Menedzsere Életműdíj kitüntetettje, az Interim Vezető Szolgáltató Kft. vezető tanácsadója főszereplésével készült teljes mélyinterjút egyben, podcast adásban. Business Menü Bombera Krisztinával, a Menedzserszövetség exkluzív interjúsorozata, a Volkswagen támogatásával. Fekete Istvánnal készített interjú főtámogatója a DAS Jogvédelmi Biztosító, további támogatóink: a Budapest Marriott Hotel, a MetLife Magyarország és a Shell Hungary zRt., együttműködő partnerünk a Telenor Hungary.

Jövő heti interjúalanyunk Pistyur Veronika, a Menedzserszövetség és a Shell Hungary közös Év Menedzsere a Társadalomért Különdíj kitüntetettje, a Bridge Budapest és az Oktogon Ventures Kft. ügyvezető igazgatója.

Kövessék augusztusban is izgalmas interjúsorozatunkat! Minden héten egy-egy kimagasló vezetővel, a Menedzserszövetség Év Menedzsere Díjak kitüntetettjeivel készített mélyinterjúkat nézhetik meg 4 részben kedd és péntek között minden nap 16:00 órától, az interjú egyben podcast adásban pedig szombaton délután 16:00 órától lesz elérhető.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!