Business Menü Bombera Krisztinával 1. rész - Madaras Liz

Business Menü Bombera Krisztinával 1. rész - Madaras Liz
Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Menedzserszövetség exkluzív interjúsorozata, melynek ezen a héten Madaras Liz a vendége!

Újra Business Menü Bombera Krisztinával, a Menedzserszövetség exkluzív interjúsorozata, a Volkswagen támogatásával. Augusztus 31. és szeptember 3. között bemutatásra kerülő interjúnk főszereplője Madaras Liz, a Menedzserszövetség és a MetLife Magyarország közös Év Jövő Menedzsere Díj kitüntetettje, a Poliloop társalapítója. Az első részben Bombera Krisztina Lizzel és vendégével Dr. Zolnay Judittal, a MetLife Magyarország és Bulgária vezérigazgatójával a stresszkezelési technikákról beszélget, amelyek segíthetnek a külső elvárások leküzdésében.

Madaras Lizzel készített interjú főtámogatója a MetLife Magyarország, további támogatói: Budapest Marriott Hotel, Shell Hungary zRt. és DAS Jogvédelmi Biztosító. Együttműködő partnerünk a Telenor Hungary. Kövessék a teljes interjút, a 3 rész kedd és csütörtök között minden nap 16:00 órától, az interjú egyben podcast adásban péntek délután 16:00 órától lesz elérhető.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!