Business Menü Bombera Krisztinával 1. rész - Madaras Liz

Business Menü Bombera Krisztinával 1. rész - Madaras Liz

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Menedzserszövetség exkluzív interjúsorozata, melynek ezen a héten Madaras Liz a vendége!

Újra Business Menü Bombera Krisztinával, a Menedzserszövetség exkluzív interjúsorozata, a Volkswagen támogatásával. Augusztus 31. és szeptember 3. között bemutatásra kerülő interjúnk főszereplője Madaras Liz, a Menedzserszövetség és a MetLife Magyarország közös Év Jövő Menedzsere Díj kitüntetettje, a Poliloop társalapítója. Az első részben Bombera Krisztina Lizzel és vendégével Dr. Zolnay Judittal, a MetLife Magyarország és Bulgária vezérigazgatójával a stresszkezelési technikákról beszélget, amelyek segíthetnek a külső elvárások leküzdésében.

Madaras Lizzel készített interjú főtámogatója a MetLife Magyarország, további támogatói: Budapest Marriott Hotel, Shell Hungary zRt. és DAS Jogvédelmi Biztosító. Együttműködő partnerünk a Telenor Hungary. Kövessék a teljes interjút, a 3 rész kedd és csütörtök között minden nap 16:00 órától, az interjú egyben podcast adásban péntek délután 16:00 órától lesz elérhető.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!