Ciki vagy menő? A Burberry teljesen átszabta az ikonikus trench coat-ot

Ciki vagy menő? A Burberry teljesen átszabta az ikonikus trench coat-ot
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A divathetek körüli zsongás ismét érezhető! A tervezők pedig végre megmutathatják mindazt a sok, ruhákba öltött elszabadult kreativitást, amit az elmúlt időszakban kicsit takarékra tettek.

A New York-i divathét már önmagában elég lett volna ahhoz, hogy elegendő inspirációval felvértezve vágjunk majd bele a 2022-es tavaszi-nyári szezonnak, ám a bőség zavara sosem áll meg egy városnál. Így London mellett Milánó kifutóiból is kellő ihletet meríthettünk már, és az éppen zajló párizsi kavalkád sem fog csalódást okozni! Ám hogy egy percig se unatkozzunk, az olasz divatközpont és a francia főváros között félúton is van miről beszélni!

Riccardo Tisci, a Burberry kreatív igazgatója, nem foglalkozva a hivatalos naptár szerinti menetrenddel, ismét digitálisan mutatta be legújabb 2022-es tavaszi-nyári kollekcióját. A brit divatháznak végre sikerült kilábalnia a koronavírus okozta veszteségből, az ezzel járó friss lendület pedig legújabb kollekcióján is észrevehető. Tökéletesen idézték meg popkultúra és a TikTok által felkapott modern trendeket úgy, hogy közben a klasszikus Burberry hangulatból egy pillanatra sem vettek el.

Tisci egy kis szürrealista humorral mutatta be a természetközeli élet különleges szépségeit. A koboldfüles modellek mellett a tehénminta és a műszőrme is szerepet kapott, ezek mellett pedig a különleges formavilágú lovaglósapka és a hám már szinte természetesen hatott. A hátul nyitott trench, pontosabban inkább már kötény ötlete kapcsán viszont mind praktikum, mind esztétikum szempontjából rezeg az a bizonyos léc. Mindig vágytál egy Burberry trench coat-ra? Lehet, hogy nem erre!

Szemből még semmi különös... Lapozz egyet a lenti Insta-galériában a folytatásért:

És ha már divathét és furcsa ötletek, akkor itt van 6 kihagyhatatlan trend jövő évre!

Galéria / 6 kép

6 kihagyhatatlan 2022-es trend a New York-i divathétről

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.