#képesvagyok 2023 szavazz most a kedvencedre!
Szavazok

Budapesti nagykövetünk ajánlja: Tippek stílusos férfiaknak

Budapesti nagykövetünk ajánlja: Tippek stílusos férfiaknak

Szépség

10 összetevő, amikről a bőrgyógyászok állítják, hogy tényleg bőrfiatalító a hatásuk

Promóciók

Öt nő, öt plasztikai műtét története

Promóciók

Bioderma Atoderm - Az ökobiológiai megoldás a száraz, ekcémás és atópiás bőrre

Promóciók

Vegyél részt az év legstílusosabb kutyás eseményén!

Promóciók

Öltsön őszi ruhát a konyhád, a BerlingerHaus ellenállhatatlan termékeivel!

Facebook
Twitter
Pinterest

Harmadik stílusnagykövetünk, Torontáli Erika egy hónapon át blogol az InStyle.hu-n, így népszerűsítve a főváros pesti oldalának legjobb helyeit. Íme az újabb bejegyzés, a korábbiakat ide kattintva találjátok!


Ha stílusos helyről hallunk, olvasunk akkor általában a női ízlésre, igényre kialakított helyekre gondolunk első sorban, mint például egy divatos cukrászda, egy újhullámos juice bár, vagy egy vintage vásár. Ámbár, manapság a férfi nemnek is egyre több stílusos hely áll rendelkezésére Budapesten. Ma már, egy-egy baráti találkozó nem csak egy szimpla sörözésből állhat, megannyi szórakozási és vásárlási lehetőség vár a férfiakra is Pesten. Akár egy Beer Bike, vagy evezés a városligeti tónál, whisky-kóstolással egybekötött vacsora, lövészet, vagy egy divatos, stílusos ruha vásárlása.
Most három igazán férfias és stílusos helyet mutatok be Pesten!

BP Shop


Kép

A Wesselényi utcában lévő BP Shop az igényes nagyvárosi férfiakat célozta meg a ruháival, kiegészítőivel. Szerintem nagyon eltalálták, hogy a pólókon, sapkákon illetve táskákon, többnyire Budapestre vonatkozó mozaikszavak és képek vannak. Szuper ajándék ötlet pasiknak egy BUDAFCKNPEST-es póló, vagy sapi, a maga kis rejtett trágárságával. A jól megszokott stílushoz mérten, a mostani kollekció darabjaiban kissé nyáriasabb stílust is becsempésztek.
Kép

A belvárosban lévő üzleten kívül a Westendben, és az Árkád bevásárló központban is megtalálhatóak, ráadásul, online is lehet rendelni tőlük. Női kiegészítők, cipők és ruhák is megtalálhatóak, akár az idei fesztiválszezonra is találhattok egy-egy menő darabot!


Tisza Cipő


Kép

Az egyik legsikeresebb magyar cipőmárka, a Tisza cipő története akkor kezdődött, amikor Thomas Bata az 1930-as években cipőgyárat akart építeni valahol Magyarországon.
Kép

A ’70-es években számos modellt terveztek, melyek ma újjászületve, büszkén képviselik az „old school” jellemzőt. A régi modellek mellett, számos új forma és szín eleveníti fel a Tisza legendáját. Az idei kollekcióban (Budapest vonal) pedig, egy elegánsabb nagyvárosi stílust csempésztek be. A cipők mellet, táskák, pólók kiegészítők is megtalálhatóak.


Budapest Barber


Kép

A Dob utcában többször láttam már messziről a barátnőimmel, azt a bizonyos helyet, ahol helyes szakállas pasik sorakoztak, a kint elhelyezett székeken. Közelebb merészkedve, bizony már meg is értettük, hogy ez egy nem mindennapi hely. A bejárat mellett lévő kék-fehér-piros színű lámpa (azaz a barber pole) elárulta, hogy ez egy igazi klasszikus borbély üzlet. Ráadásul, már három üzletük is van a belváros szívében (Dob utca, Király utca, Rákóczi út)
Kép

Amikor megtudtam, hogy én lehetek az InStyle magazin egyik budapesti sítlusnagykövete, mindenképpen akartam írni erről a helyről, már csak azért is, mert a hely pikantériája az, hogy nők, illetve a fényképezőgép bármely formája ki van tiltva. Így külön engedélyt kaptam, fotós barátnőmmel, Batik Dorottyával, hogy felfedezzük női szemmel a helyet.
Kép

Eleinte megilletődve álltunk a sok pasis cucc, sörös dobozok, ollók és pengék között, ám srácok nagyon kedvesek és barátságosak voltak. A hely kialakítása is hűen tükrözi, a tipikus amerikai borbély üzleteket. Szerintem a képek magukért beszélnek…
Lányok, ráadásul nemrég nyílt meg a Barber’s Wife a Király utcai borbély üzlet mellett. Egy friss szendvics vagy édesség mellett, mégiscsak élvezetesebb várakozni a pasikra!
Ide kattintva olvashatjátok budai stílusnagykövetünk, Nagy Vivienn blogját. Debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs Tarcsa Anita blogját ide kattintva, győri stílusnagykövetünk, Polgár Eszter blogját pedig ide kattintva olvashatjátok.
Kép

Videók

Szépség

10 összetevő, amikről a bőrgyógyászok állítják, hogy tényleg bőrfiatalító a hatásuk

Promóciók

Öt nő, öt plasztikai műtét története

Promóciók

Bioderma Atoderm - Az ökobiológiai megoldás a száraz, ekcémás és atópiás bőrre

Promóciók

Vegyél részt az év legstílusosabb kutyás eseményén!

Promóciók

Öltsön őszi ruhát a konyhád, a BerlingerHaus ellenállhatatlan termékeivel!

Kép
Sztárok

24 színész a Harry Potterből, aki már elhunyt az első film óta

Az első Harry Potter film 2001-es premierje óta sajnos jó pár emlékezetes karaktert játszó színésztől kellett a rajongóknak könnyes búcsút venni.

Kép
Életmód

Személyiségteszt: ezzel felméréssel kiderítheted, hajlamos-e a párod a passzív agresszív viselkedésre

Két pszichológus összeállított egy 21 jellemzőből álló listát, amellyel megállapítható, ki az, aki hajlamos a passzív agresszív viselkedésre.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akire pénzeső hullik a következő időszakban

Nem is lehetnének szebbek a következő hetek/hónapok néhány horoszkóp számára.