Budapesten forgatták Jude Law új filmjét - FOTÓK

Budapesten forgatták Jude Law új filmjét - FOTÓK

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A 2014 tavaszán Budapesten forgatott Spy, azaz A kém című filmet június 4-én mutatják be a hazai mozikban.


A film


Kép

A női komédiák nagy mestere, Paul Feig a Koszorúslányok és a Női szervek után egy női James Bond-vígjátékot készített. A film különlegessége, hogy Budapesten és a Balatonnál forgatták. A főszereplő Melissa McCarthy és Rose Byrne mellett Jason Statham , Jude Law és még 50 Cent is szerepet kap a filmben. A szereplők CIA ügynökök szerepébe bújnak, akik egy fegyverkereskedőt próbálnak megakadályozni és megelezőni egy globális katasztrófát. A filmet természetesen a már jól ismert Paul Feig-humor jellemzi.





Budapesthez szóló szerelmes levél


SPY-07052.CR2
SPY-07052.CR2

“Az eredeti tervek alapján Velencét, Capri szigetét, illetve Párizst szerettük volna forgatási helyszínként választani, így Budapestet “átalakítottuk” volna Párizzsá. Amint megérkeztem, arra gondoltam, hogy ez a város annyira egzotikus és gyönyörű, miért akarnám Budapestet más városként ábrázolni? Így lényegében az egész szöveget átírtuk” – meséli Paul Feig.


Budapest különleges földrajzi fekvése és változatos építészete lehetővé tette Jefferson Sage látványtervező számára, hogy a stábnak ne kelljen elutaznia mindhárom nagyvárosba. A Dunától nyugatra eső dombok és az ezekre felfutó macskaköves utcák kitűnő terepet nyújtottak a római jelentekhez, a budai zöld területek képviselték Párizst is. A látványtervező ugyanakkor azokat a jeleneteket kedvelte leginkább, amelyekben Budapest önmagát alakította.



A Four Seasons Hotel és A kém


SPY-11454.CR2
SPY-11454.CR2

Az egyik fontos helyszín az 1906-ban épült Gresham Palota volt, Budapest szecessziós építészetének remeke. A Duna keleti oldalán álló épületből rálátni a Lánchídra és a Budai várra. 1944-ben, amikor a szövetséges erők lebombázták a Lánchidat, a Palota is komoly sérüléseket szenvedett. A renoválásra évtizedekig kellett várni. A rendszerváltás után a Palota magántulajdonba került, és üzemeltetője teljeskörű felújítást végzett rajta: nemcsak szerkezetileg renoválták.
A Four Seasons Hotel Gresham Palace 2004-ben nyitotta meg kapuit. Paul Feig, rendező mintegy 6 hónapot töltött Budapesten. Ezidő alatt beleszeretett a fővárosba és ideiglenes lakhelyébe, a Four Seasons Hotel Gresham Palotába. Felesévégel olvasói a különböző utazási magazinoknak, ahol a Gresham Palace rendszerint a top szállodák között szerepel, így Budapest ékessége is rákerült a Feig család listájára.

A kém alkotói voltak az első filmesek, akik engedélyt kaptak arra, hogy a Gresham Palotában forgassanak, és Feigék ki is használták az egyedülálló lehetőséget. A hatalmas belmagasságú Lobby ugyancsak monumentális kristálycsillára alatt zajlik a film egyik nagyjelenete, Rayna látványos belépője, nyomában Susannel és egy testőrrel. A Palota melletti járdánál szintén emlékezetes esemény történik: Susan nagyot borul a robogójával, majd óriási hajsza indul keresztül-kasul Budapest utcáin.
További jelenetek pedig a Four Seasons Királyi lakosztályában, illetve a szálloda főbejárata előtt zajlanak. A Four Seasons budapesti csapata egy a filmmel kapcsolatos csomagot is kreált ‘SPY IN BUDAPEST’ néven. Az ajánlat egy Behind the Scenes túrát is tartalmaz, amely végigkalauzolja a vendégeket a szállodában forgatott helyszíneken (pl. Royal Suite, Lobby, stb.)
SPY-07212.CR2
SPY-07212.CR2


BUDAPESTI HOTEL ÁLL EURÓPA LEGJOBB SZÁLLODÁI RANGLISTÁJÁNAK ÉLÉN - ide kattintva kiderül, melyik az.


Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!