Bruce Willis családja szívszaggató döntést hozott: ezzel próbálnak segíteni a súlyos beteg színészen

Bruce Willis családja szívszaggató döntést hozott: ezzel próbálnak segíteni a súlyos beteg színészen
Forrás: Stefanie Keenan/Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Bruce Willis családja úgy döntött, így lesz a legkönnyebb.

Bruce Willis tavaly márciusban jelentette be, hogy visszavonul, mivel afáziát diagnosztizáltak nála. Ekkor családtagjai még reménykedtek a teljes gyógyulásban, viszont alig egy évvel később lesújtó hírek érkeztek. Kiderült, hogy Bruce Willis állapota nem javul, sőt, sajnos egy újabb betegség, frontotemporális demencia (FTD) alakult ki nála.

Az FTD a homlok mögötti agylebenyeket érinti, amelyek a viselkedéssel, a problémamegoldással, a tervezéssel és az érzelmekkel állnak kapcsolatban. A betegség olyan tünetekkel jár, mint a személyiség teljes megváltozása, a megszállott viselkedés és a nehezebb kommunikáció. Az FTD akkor fordul elő, amikor a homlok mögötti lebenyekben lévő idegsejtek elhalnak, és az őket összekötő útvonalak megváltoznak. Sajnos jelenleg nincs rá gyógymód vagy megfelelő kezelés.

Sajnos a kommunikációval kapcsolatos kihívások csak az egyik tünete annak a betegségnek, amellyel Bruce küzd. Bár ez nagyon fájdalmas, valahol megkönnyebbülés is, hogy végre világos diagnózist kaptunk….Az FTD egy kegyetlen betegség, amelyről sokan soha nem hallottunk, de bárkivel megtörténhet. A 60 év alattiaknál az FTD a demencia leggyakoribb formája, és mivel a diagnózis felállítása évekig is eltarthat, az FTD valószínűleg sokkal előrehaladottabb, mint gondoltuk. Jelenleg nincs gyógymód a betegségre, amely reményeink szerint megváltozhat az elkövetkező években. Ahogy Bruce állapota előrehalad, reméljük, hogy a média minden figyelme arra irányul, hogy fényt derítsen erre a betegségre, amely sokkal több figyelmet és kutatást igényelne…

- írta Bruce családja

A bejelentést követően az is kiderült, hogy a színésznek vannak jobb napjai, ilyenkor igyekeznek biztosítani számára azokat a körülményeket, melyektől újra egészségesnek érzi magát. Ezeken a napokon találkozik barátaival, étterembe jár családtagjaival. Így történt, hogy nemrég még a paparazzik is elcsípték.

A rosszabb napok száma azonban sajnos egyre csak nő, családtagjai számára pedig hatalmas kihívást jelent, hogy ezekben a pillanatokban is a lehető legjobb körülményeket biztosítsák Bruce Willis számára. Felesége, volt felesége és felnőtt lányai megpróbálnak a lehető legtöbb időt vele tölteni, de most mégis úgy érezték, hogy meg kell hozniuk egy nagy döntést.

Bruce Willis volt felesége, úgy döntött, hogy oda költözik Bruce és felesége házába, hogy még többet tudjon segíteni nekik. Demi Moore és Bruce Willis válásuk után is jó barátságot ápoltak, Demi pedig most Bruce feleségének, Emma Hemingnek fog segíteni Bruce ápolásában. Emmának és Brucenak egy nyolc és egy tíz éves gyermekük is van, így nem csoda, hogy jól jön a segítség.

Egyszerre szívszorító és példaértékű az összetartás, amit Bruce Willis családja mutat annak érdekében, hogy minél gondtalanabbá tegyék a színész hétköznapjait.

Demi beköltözött és ott is marad az utolsó percig. Moore a család kősziklája és nem mond le arról, hogy minden nap, ami Bruce-nak még hátravan a földön, szeretetteljes és boldog legyen.

- mondta a család egyik barátja

Ezt olvastad már?

Galéria / 15 kép

Bruce Willis top 15: A legnépszerűbbtől, a legrosszabb filmjéig

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.