Voltak jelei a demenciának! Kollégája megtörte a csendet Bruce Willis állapotával kapcsolatban

Voltak jelei a demenciának! Kollégája megtörte a csendet Bruce Willis állapotával kapcsolatban
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Egy kollégája szerint már évekkel ezelőtt észlelhető volt, hogy a színész egészségében változás állt be.

Tegnap Bruce Willis családja egy kép kíséretében adott hírt a világhírű színész állapotáról, aki kevesebb mint egy éve afáziával lett diagnosztizálva. A 67 éves hollywoodi filmsztár tavaly vonult vissza a színészettől, miután annyira rossz lett az állapota, hogy már a mindennapjai során is nagy kihívás volt számára a beszéd és a kommunikáció minden formája.

Most pedig több információ is napvilágot látott Bruce Willis állapotáról. Egy neve elhallgatását kérő forrás a Page Sixnek mesélt arról, hogy a színész romló kognitív állapota afféle nyílt titok volt Hollywoodban, mivel már egy ideje nehezen tudott dolgozni a különböző forgatásokon. Volt, hogy kénytelenek voltak a készítők csökkenteni Bruce Willis képernyőn töltött idejét, mert nem tudott annyit dolgozni, és olyan is, hogy dublőrökkel oldották meg a jeleneteit.

2020-ban forgatott filmje, az American Siege alatt már a fülébe helyezett mikrofonnal dolgozott, amin keresztül a szövegét mondták fel neki. Bruce Willis dublőre, aki 17 éve dolgozott a színész mellett, szintén megszólalt a színész betegségével kapcsolatban.

Stuart F. Wilson elmondása szerint már évekkel korábban észrevette, hogy Bruce Willis egészségében változás állt be, de a jelek nem voltak olyannyira jelentősek, hogy azok különösebb aggodalomra adtak volna okot.

Láttunk nála némi változást, de sokszor a nagyobb sztároknak, akik olyan népszerűek, mint Bruce, ezer dolguk van egyszerre.

Egy ideig úgy gondolták, szimplán feledékenységről van szó, ám idővel egyre inkább látszott, hogy komolyabb probléma áll a háttérben.

Amikor ennyi időt töltesz valakivel, észreveszed a változást. Nyilván tudtuk egy idő után, hogy valami van. Rájöttünk, mert különböző egészségügyi problémákra kezdték el tesztelni, de ekkor sem tudtuk, pontosan miről van szó.

Az elmúlt években a filmkészítők gondoskodott arról, hogy Bruce filmforgatásai legfeljebb két napig tartsanak – ebből gyakran csak négy órát dolgozott egészségi állapota miatt. Zavartsága azonban már így is érezhető volt, így az utóbbi években folyamatosan külön asszisztens fogadtak mellé, aki mindenhová kísérte, minden jelenetnél átbeszélték vele többször is, hogy mikor mit kell pontosan csinálni, ám még így rossz pillanatban sütött el a Kódolt kockázat című film forgatásán egy kellékfegyvert, amitől filmbéli partnernője, Lala Kent halálra rémült, ugyanis a forgatókönyv szerint nem ott és akkor kellett volna ennek a jelenetnek megtörténnie. Ez volt az a pillanat, amikor már a szakma is komolyan vette a színész állapotát, minden díszletben eltöltött idejét szemmel tartották.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akik súlyosan megsérültek a forgatásokon

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!