Bruce Willis 9 éves lánya nagyon aggódik édesapjáért: megható, ahogy segíteni próbál neki

Bruce Willis 9 éves lánya nagyon aggódik édesapjáért: megható, ahogy segíteni próbál neki
Forrás: Getty Images/Rich Fury / Stringer

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Bruce Willis felesége, Emma könnyekig hatódva mesélte el ezt a történetet.

Bruce Willisről már több mint egy évvel ezelőtt derült ki, hogy afáziával diagnosztizálták, idén februárban pedig azt is elárulta a családja, hogy demenciája is van. Nem véletlen, hogy a családja, a barátai és a rajongói egy emberként izgulnak érte, hiszen két súlyos betegségről van szó, amik miatt a sztár teljesen felhagyott a színészettel is.

„Az FTD egy kegyetlen betegség, amelyről sokan soha nem hallottunk, de bárkivel megtörténhet. A 60 év alattiaknál az FTD a demencia leggyakoribb formája, és mivel a diagnózis felállítása évekig is eltarthat, az FTD valószínűleg sokkal előrehaladottabb, mint gondoltuk. Jelenleg nincs gyógymód a betegségre, amely reményeink szerint megváltozhat az elkövetkező években”

- állt a család nyilatkozatában februárban.

Emma Heming Willis, a színész felesége mindent megtesz azért, hogy ebben a nehéz időszakban támogassa a férjét és felhívja a figyelmet a betegségre. Legutóbb épp Instagramon osztotta meg a gondolatait ezzel kapcsolatban, amikor elárulta, hogy legkisebb gyermekük, a 9 éves Evelyn ugyanúgy aggódik édesapjáért, mint mindenki más és ezt a lehető legmeghatóbb módon teszi:

„El kell mesélnem nektek ezt a történetet, amit megpróbálok sírás nélkül elmondani, mert amikor Evelyn elmondta nekem, akkor elbőgtem magam”

– kezdi a sztorit a feleség, majd hozzáteszi, hogy a kislány azt árulta el neki a minap, hogy a demencia miatt a betegek kiszáradhatnak.

Emma persze megkérdezte a lányától, hogy honnan tudja ezt az infót, aki azt válaszolta, hogy a sulis szünetben rákeresett arra, hogy „érdekes tények a demenciáról.”

„Köszönöm, hogy ezt tudattad velem... ez a legszeretetteljesebb és leginkább együttérző dolog, amit csak tehetsz, hogy kíváncsi vagy és tanulsz édesapád betegségéről”

– mondta Emma a kislányának, majd hozzátette, hogy rettentő fontos, hogy a család és a barátok mind képezzék magukat a témában.

Ők is komoly betegséggel küzdenek:

Galéria / 10 kép

Hírességek, akik súlyos betegségük ellenére is ismertek és sikeresek lettek

Megnézem a galériát

Ők pedig épp ellenkezőleg:

Galéria / 6 kép

Hírességek, akik megjátszották a betegségüket

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.