Hivatalos: harmadik gyermekével várandós Britney Spears

Hivatalos: harmadik gyermekével várandós Britney Spears
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az örömhírt az énekesnő saját közösségi oldalán fedte fel.

Britney Spears számára 2021 sem volt eseménytelen, de az biztos, hogy 2022 még ennél is mozgalmasabb lesz! A popsztár ugyanis bejelentette, hogy harmadik gyermekével várandós, vőlegényével, Sam Asgharival tehát családot alapítanak! Ez pedig egy poszttal árulta el rajongóinak, amin virágok és egy csésze szerepel.

Olyan sok kilótól szabadultam meg, hogy Maiuiban kirándulhassak, csak hogy most újra visszaszedjem. Azt gondoltam, 'jesszus... mi történt a hasammal?' A férjem erre azt mondta, 'Az csak kajaterhesség, butus!!!' Vettem terhességi tesztet, és hát... Babát várok. 4 nappal később már egy kicsit nagyobb lett a kajaterhességem. Növekszik! Ha ketten vannak... lehet elveszítem az eszem!

Ezt követően Britney Spears hozzátette, hogy mostanában nem fog nyilvánosan mutatkozni, hogy a paparazzik ne gazdagodjanak meg a fotóiból, majd azt is felfedte, hogy előző várandóssága alatt komoly depresszióval küzdött. Ez egy fontos téma, amiről szerinte nem beszéltek eleget a nők akkoriban, pedig nagyon is kellett volna, de szerencsére ma már sokkal nyitottabbak az emberek. Ezúttal felkészül erre is, igyekszik figyelni magára, jógázni, és a szeretetre, boldogságára koncentrál.

Britney Spears egy nappal ezelőtt ezt a fotót tette közzé magáról

Britney várandóssága sokakat meglepett, ám akadtak olyanok is, akik számítottak rá. Az énekesnő ugyanis gyámsága megszüntetéséért folytatott tárgyalásán elmondta, hogy nagyon vágyott már egy babára, ám apja nem engedte neki, és kötelezően fogamzásgátlót szedetett vele. Most, hogy végre szabad, a családalapításnak zöld lámpát adtak, és hamarosan egy közös gyermekekkel bővül Sammel közös élete.

Ha nem emlékszel már, egyébként milyen döbbenetes dolgokat fedett fel Britney gyámságát illetően, kattinst a galériára!

Galéria / 5 kép

Britney Spears mindent felfedett a nagy port kavart tárgyalásán - Emberkereskedelemhez hasonlította a vele történteket

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok