Mentális problémák miatt kórházba került A Bridgerton család csillaga

Mentális problémák miatt kórházba került A Bridgerton család csillaga
Forrás: Netflix
Facebook
Twitter
Pinterest

Reméljük, hogy minél hamarabb jobban lesz!

Általában azt gondoljuk, hogy a sztárok élete tökéletes, hiszen népszerű filmekben és sorozatokban szerepelnek, fényűző gálákra járnak, a képeiken pedig folyamatosan mosolyognak. Pedig a siker és a gazdagság egyáltalán nem jelenti azt, hogy a mentális problémák elkerülnek, éppen ellenkezőleg; ilyen hatalmas nyomás alatt sokkal gyakrabban alakulhat ki depresszió, szorongás és más mentális betegség...

Elég, ha arra gondolunk, hogy Selena Gomez is évek óta küzd a bipoláris zavarral, amiről ma már nyíltan és őszintén beszél, most pedig egy újabb sztár nyílt meg tabul nélkül állapotáról.

A Bridgerton család sztárja, Ruby Barker (Marina Thompsont alakítja a Netflix egyik legsikeresebb sorozatában) ugyanis beszámolt arról, hogy kórházba került egy folyamatos mentális egészségügyi küzdelem közepette, aki úgy fogalmazott, hogy „nagyon rosszul érzi magát”.

Az Instagramon megosztott videójában részletesebben elmesélte, hogy épp mi is történik vele:

„Jelenleg kórházban vagyok, hamarosan kiengednek, ami után remélhetőleg folytathatom az életemet, az viszont biztos, hogy egy kis szünetet kell tartanom. Szeretnék másokat is bátorítani, ugyanis, ha küszködsz, kérlek, tegyél magadnak egy szívességet, tarts szünetet és ne legyél olyan kemény magaddal szemben! Akkor tudtam, hogy valóban segítségre van szükségem, amikor azon kaptam magam, hogy mindig dühös, frusztrált és mérges vagyok. A hátamon cipeltem a világ súlyát, most viszont ott tartok, hogy van egy diagnózisom, erről viszont majd egy másik alkalommal beszélek.”

Ezen kívül megköszönte a rajongóinak, barátjának, valamint A Bridgerton család készítőjének (Shonda Rhimes) a folyamatos támogatást, majd néhány igazán megható sorral zárta a mondandóját:

„Túl akarom élni, és túl is fogom élni... Túl fogom élni! És te is túl fogod élni! Ha velem vagy, jó kezekben vagy, köszönöm!”

Mi innen is azt üzenjük, hogy Ruby minél hamarabb jobban legyen!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

6 népszerűtlen vélemény a Bridgerton család 2. évadáról, amit nem bírunk tovább magunkban tartani

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok