Újabb hírek a Bridgerton család folytatásáról! 3 új, jóképű szereplő is csatlakozik

Újabb hírek a Bridgerton család folytatásáról! 3 új, jóképű szereplő is csatlakozik
Forrás: Bridgerton család / Netflix
Facebook
Twitter
Pinterest

Már tűkön ülve várjuk a Bridgerton család folytatását, ami hihetetlen izgalmasnak ígérkezik. Már azt is tudjuk, ki az, aki biztosan visszatér, és kik az új karakterek!

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, a Bridgerton család, a második évad izgalmai és rejtélyei után még több meglepetést tartogat. A rajongók még mindig kicsit morcosak, hogy az örök kedvenc, Regé-Jean Page nem tért vissza a második évadban, és ez a folytatásban sem lesz másképp... Ám nem kell aggódni, sármos férfi főhősből nem lesz hiány, az Anthony Bridgertont megtestesítő színész, Jonathan Bailey is legalább annyira rabul ejtette a nézők szívét, és ő is marad a következő évadra.

Na de kik lesznek még biztosan a folytatásban? Mutatjuk!

Amit már biztosan tudunk az új évadról, hogy Penelope Featherington (más néven Lady Whistledown) és Colin Bridgerton szerelmi szálával fog foglalkozni.

De milyen újdonságok várnak még?

A Netflix megerősítette, hogy három új szereplőt is láthatunk majd, emellett pedig legnagyobb kedvenceink többsége is visszatér. A streaming szolgáltató social média oldalaira felkerült egy videó, ami megmutatja kik térnek vissza a folytatásban. Köztük van Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton) és mindenki kedvenc királynője is, Golda Rosheuvel.

Pheobe Dynevor (Daphne Bridgerton) és Simone Ashley (Kate Sharma) nem szerepel a videóban, de bízhatunk benne, hogy feltűnnek majd az évadban.

Nem csak a színészek, de a sztori is tele lesz újdonságokkal, azzal kezdve, hogy Penelope Featherington feladja reménytelen szerelmét Colin Bridgerton iránt és valódi férj után néz, ám az ifjú Bridgerton fiú nem tűnik csak úgy el az életéből. Mindeközben pedig nem feledkezhet meg arról, hogy Lady Whistledown kiléte egyre nagyobb veszélyben van.

Most pedig megmutatjuk, kik is az új szereplők! Vajon elég sármosak ahhoz, hogy elfeledtessék velünk a Bridgerton-pasikat?

Galéria / 3 kép

A Bridgerton család 3. évadának új szereplői

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!