Megáll az eszünk: nem gondoltuk volna, hogy mennyire jóképűek Brendan Fraser fiai

Brendan Fraser
Forrás: Dia Dipasupil/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

Még mindig hihetetlen, de Brendan Fraser kétség kívül ismét az A-listás sztárok közé emelkedett.

A Bálna című film – amelyben zseniális alakításának lehetünk tanúi majd – hamarosan bemutatásra kerül. A Velencei Filmfesztiválon vastapsot kapó színész most azonban nem az alkotás, hanem fiai miatt került a figyelem középpontjába. A hétfői vörös szőnyeges megjelenése során ugyanis két gyermekével mutatkozott, akik elképesztő meglepetést okoztak a jelenlévőknek és persze az internet népének is. Na, persze nem valami botránnyal, hanem csodás külsejük miatt.

A két fiatal fiú láthatóan örökölték híres apjuk, Brendan Fraser egykor lenyűgöző, sőt mi több csodás génjeit. Holden (18) és Leland (16 éves) a Bálna New York-i vetítésén így sokakat meglepett. Azt nem tudni, hogy követik-e híres apjukat a színészi pályán, de modellként már most megállnák a helyüket.

Kép
forrás: Jamie McCarthy/Getty Images
Kép
forrás: Jamie McCarthy/Getty Images

Bár a színészen az elmúlt 20 év sok szempontból hagyott nyomot, de a 2000-es évek közepén az egyik legjóképűbb színészek egyike volt, akiért nők milliói rajongtak. Külseje ugyan már nem régi, de karrierje ismét fellendült tehetségének köszönhetően.

A Bálna története egyébként Fraser karakterét, Charlie-t követi nyomon, aki megpróbálja újra felvenni a kapcsolatot 17 éves lányával, Ellie-vel (Sink), miután évekkel korábban elhagyta őt és édesanyját egy másik férfi miatt.

A férfival való kapcsolata miatti bűntudat – aki később meghalt – arra készteti Charlie-t, hogy folyamatosan egyen… Fraser Cliff Steeleként, más néven RobotManként is visszatér a Doom Patrol negyedik évadában, amely december 8-án debütál az HBO Max-on. De itt még nincs vége, mivel a színész Martin Scorsese filmjében is látható lesz Leonardo DiCaprio oldalán.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Híres emberek, akik Zs kategóriás színészként kezdték, ma pedig Hollywood legjei közé tartoznak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!