„Bármit eldobna értem” - nyilatkozta Brad Pitt kolléganőjéről, akihez sokkal szorosabb viszony fűzi, mint gondoltuk

„Bármit eldobna értem” - nyilatkozta Brad Pitt kolléganőjéről, akihez sokkal szorosabb viszony fűzi, mint gondoltuk
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Úgy tűnik, hogy Brad Pittnek kicsit sem hétköznapi rajongója akadt, méghozzá egy A-listás színésznő személyében, akivel nagyon jó barátságot ápolnak.

Hollywoodi körökben azért nem ritka az, hogy egy-egy közös munka után két sztár között is képes kialakulni olyan őszinte és tartós barátság, mint amivel például Brad Pitt is büszkélkedhet.

Brad Pitt épp aktívan promózza Európában legújabb, A gyilkos járat című akció-thrillerét, a berlini bemutatón viselt szoknyás szettje után pedig gondoskodott arról, hogy a londoni premierről is legyen miért cikkezni.

Az 58 éves sztárnak ugyanis a közeljövőben ez a második olyan filmje, melyben Sandra Bullock is szerepel. Brad pár hónapja, egy kisebb szerep erejéig feltűnt a gyönyörű színésznő mellett Az elveszett város című filmben, most pedig Sandra bukkan majd fel A gyilkos járat-ban. Kettejük kapcsolatáról pedig örömmel mesélt is a színész a brit riportereknek.

Sandy egy angyal. Bármiért felhívhatom - akár még a nyaralását is dobná miattam. Komolyan mondom. "Fejezd be a nyaralást, kapj fel egy estélyi ruhát és vendégelj meg 1000 embert a kedvemért" - és ő megcsinálná. Vicces, hogy ennyire keresztezzük egymás útjait a filmjeinkben, ez tisztára olyan, mint a régi idők Hollywoodja.

- mondta Brad.

Brad Pitt az augusztus 4-én itthon is bemutatásra kerülő A gyilkos járat című filmben egyébként egy profi bérgyilkost alakít majd, aki bár szeretne már visszavonulni véres szakmájától, de nem tud. Újabb megbízást kap, ezúttal egy Tokióból Kiotóba tartó gyorsvonaton kell megszereznie egy aktatáskát, igen ám, de nincs egyedül. Rajta kívül még négy bérgyilkos nehezíti a dolgát miközben egyre nyilvánvalóbb az, hogy valahol mindannyiuknak közös a céljuk...

Ezek után pedig a film előzetesével búcsúznánk!


És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Sztárok, akik nemcsak a forgatások alatt, hanem a való életben is legjobb barátok lettek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!